Stiri de ultima ora

LACRIMI pentru LORA! Frumoasa cântăreaţă, RĂPUSĂ DE SUFERINŢĂ: Din nefericire, CANCERUL şi-a spus cuvântul... (GALERIE FOTO)

LACRIMI pentru LORA! Frumoasa cântăreaţă, RĂPUSĂ DE SUFERINŢĂ: Din nefericire, CANCERUL şi-a spus cuvântul... (GALERIE FOTO)
Monden
Frumoasa cântăreaţă are probleme în familie, aşa că a decis să părăsească pentru o perioadă mediul online și să lase deoparte conturile sale de socializare casei de discuri, pentru ca ea să se concentreze pe cei dragi.

Artista a publicat marţi pe pagina ei de socializare un mesaj ce i-a luat pe toți fanii prin surprindere. Cântăreața se retrage din mediul online.

DOAMNE, DUMNEZEULE! SILVIU PRIGOANĂ ÎN LACRIMI! ADRIANA BAHMUȚEANU A PIERDUT LUPTA! DIN PĂCATE...

Din mesajul publicat pe Instagram, se pare că este vorba despre o problemă gravă de sănătate a unui membru din familia sa.

”Există suferințe în fața cărora iubirea privește neputincioasă. Poate fi doar un martor. O perioadă va prelua casa mea de discuri accesul la conturile mele. Gândurile voastre bune să se îndrepte către familia mea”, a fost mesajul artistei.

Cântăreața îi roagă pe toți cei care o urmăresc pe contul de socializăre să transmită un gând bun pentru familia ei, notează spynews.ro .

Lora a avut parte de-a lungul timpului de momente grele. Tatăl său a murit în urmă cu mulți ani, iar de ceva timp mama ei se luptă cu o boală grea: cancerul. Femeia a trecut prin mai multe operații grele, iar artista i-a fost alături de fiecare dată. 
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus