Stiri de ultima ora

L-AU SPART! Menestrelul POMPAT adorat de milioane de tinerele a rămas cu DINȚII-N MÂNĂ! Iată noul... ‘ZÂMBET’ RADIOS al lui Dorian Popa (GALERIE FOTO)

L-AU SPART! Menestrelul POMPAT adorat de milioane de tinerele a rămas cu DINȚII-N MÂNĂ! Iată noul... ‘ZÂMBET’ RADIOS al lui Dorian Popa (GALERIE FOTO)
Monden
Dorian Popa a întâmpinat probleme cu dantura și și-a dorit să aibă dinții mai albi, așa că a trebuit să poarte, timp de 7 zile, un implant provizoriu, pe care îl ținea în pahar.

În perioada în care era co-prezentatorul lui Dan Capatos la „Xtra Night Show”, cântărețul a mărturisit totul despre schimbarea pe care urma să o facă.

CUTREMUR MONDEN! SALMAN KHAN A RENUNȚAT LA IULIA (GALERIE FOTO)

El a rămas cu dinții în mână, la propriu, în timp ce Cătălin Bordea și Dan Capatos s-au amuzat copios de pățania menestrelului.

"Mi-au venit dinții noi. Acum sunt ok. Vrei să-i scot? Am șapte zile în care îi țin ca bătrânul în pahar. Dacă tot facem asta, hai să fie un moment educativ pentru cei de acasă, pentru oamenii care spun că atunci când îți pui fațete mamă te lasă cu dinții de rechin”, a spus Dorian Popa , în urmă cu ceva timp, la „Xtra Night Show”, conform spynews.ro .

Mai mult, artistul a mărturisit și ce se întâmplă atunci când alegi să-ți pui fațete dentare, dar și cum îți sunt dinții afectați de acest artificiu de înfrumusețare.

„Ți-i pilește, ți-i face varză. Uite cam așa arată. Îmi schimb tot, opt de sus, opt de jos. Îi schimb pentru că a apărut o tehnologie nouă. Dintele acum nu mai este complet alb, în partea de jos are o zonă de transparență și este mai natural”, a spus amuzat Dorian Popa .

În prezent, Dorian Popa are dinții și mai albi, după ce a investit mii de euro în “zâmbetul”" său.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus