Stiri de ultima ora

Kristen Stewart a vorbit pentru prima dată despre relaţia cu iubita ei: „Totul s-a schimbat când am început să ies cu o fată. Sunt mult mai fericită acum“

Kristen Stewart a vorbit pentru prima dată despre relaţia cu iubita ei: „Totul s-a schimbat când am început să ies cu o fată. Sunt mult mai fericită acum“
Monden
Actriţa americană Kristen Stewart (26 de ani) a vorbit pentru prima dată despre relaţia pe care o are cu producătoarea Alicia Cargile, confirmând în mod oficial idila.

Într-un interviu acordat revistei „Elle UK“, Kristen Stewart a recunoscut în premieră că are o relaţie cu o femeie – lucru intens speculat în presă de aproape un an –, precizând şi că este „îndrăgostită nebuneşte“.

„Cred că în acest moment sunt foarte îndrăgostită de iubita mea. Ne-am despărţit şi ne-am împăcat de câteva ori, dar de această dată am din nou sentimente“, a mărturisit actriţa. 

De asemenea, Stewart a declarat că această relaţie îi permite să fie mult mai sinceră şi mai deschisă, lucruri care nu le putea realiza cu uşurinţă în perioada în care a avut o relaţie cu actorul Robert Pattinson (30 de ani), cel care i-a fost partener şi în franciza „Twilight“. 

„Când mă întâlneam cu un tip, îi ascundeam aproape toate lucrurile pe care le făceam pentru că simţeam că orice amănunt personal ar fi fost trivializat, ceva ce nu mi-a plăcut. Am fost transformaţi în nişte personaje şi puse într-o carte de benzi desenate ridicolă. M-am gândit: «Îmi faceţi relaţia să pară ceva ce nu este». Nu mi-a plăcut. Totul s-a schimbat când am început să mă întâlnesc cu o fată. M-am gândit că dacă ţin ascunsă o astfel de relaţie ar însemna că nu sunt complet implicată sau că îmi este ruşine, aşa că a trebuit să-mi schimb modul în care am gestionat faptul că sunt persoană publică. Mi-a schimbat viaţa şi sunt mult mai fericită acum“, a explicat Stewart. 

Totodată, artista a vorbit şi despre lupta cu anxietatea: „Am trecut prin atât de mult stres şi prin atâtea conflicte. Aveam atacuri de panică, literalmente întotdeauna mă durea stomacul. Eram obsedată de control şi mă enervam pentru că nu puteam anticipa o anumită situaţie şi mereu mă gândeam că urmează să mă îmbolnăvesc. Este chiar remarcabil cum pur şi simplu am depăşit acele momente, dar asta nu înseamnă că nu mai îmi fac griji.“

„Evident că sper ca totul să meargă bine, sunt încrezătoarea că viaţa este bună şi că eu voi fi în regulă orice s-ar întâmpla. Aşa că în momentele neclare, în care mă simt epuizată şi nu realizez cât de frumoasă este viaţa, oricât de mult mă consumă aceste sentimente, ştiu că sunt trecătoare. Mă gândesc destul de mult la faptul că sunt fericită“, a mai declarat Stewart.

Kristen Stewart a avut o viaţă amoroasă intens mediatizată şi a fost aspru criticată după ce în anul 2012 în presa străină au fost publicate fotografii în care actriţa şi regizorul Rupert Sanders se sărutau. La momentul respectiv, cineastul era căsătorit cu modelul Liberty Ross, alături de care are doi copii, iar artista era la rândul ei într-o relaţie serioasă cu Robert Pattison.

Actriţa Kristen Stewart a devenit cunoscută după ce a interpretat rolul Bella Swan din franciza „Amurg/ Twilight“, adaptate după seria omonimă, semnată de scriitoarea americană Stephenie Meyer.

A mai jucat în producţiile „Jumper: Oriunde, oricând/ Jumper“ (2008), „The Runaways“ (2010) şi „Pe drum/ On the Road“ (2012), însă s-a remarcat în ultimii ani datorită rolurilor din „Camp X-Ray“, „Nori peste Sils Maria/ Clouds of Sils Maria“ (rol pentru care a devenit prima actriţă americană recompensată cu premiul César), „Aceeaşi Alice/ Still Alice“, „Anesthesia“, „American Ultra: Agent descoperit/ American Ultra“ şi „Personal Shopper“. 
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus