Stiri de ultima ora

Kim Kardashian, pentru prima dată în topul Forbes al miliardarilor lumii

Kim Kardashian, pentru prima dată în topul Forbes al miliardarilor lumii
Monden
Vedeta de televiziune şi antreprenoarea Kim Kardashian a fost inclusă marţi, pentru prima dată, în topul Forbes al miliardarilor lumii.

Forbes a estimat că Kim Kardashian, în vârstă de 40 de ani, „valorează acum 1 miliard de dolari, faţă de 780 de milioane de dolari, în octombrie, mulţumită a două afaceri profitabile - KKW şi Skims - precum şi banilor obţinuţi din televiziune şi contracte de endorsement şi unui număr de investiţii mai mici”.

Kardashian, care şi-a lansat cariera cu reality show-ul „Keeping Up with The Kardashians", se alătură astfel în listă lui Kanye West, de care a anunţat că divorţează.

Despre starul rap în vârstă de 43 de ani, revista Forbes a spus că are o avere estimată la 1,8 miliarde de dolari, mare parte din aceasta provenind din contractele liniei sale vestimentare Yeezy.

Sora ei vitregă Kylie Jenner a pierdut statutul de miliardar, potrivit Forbes. Revista a evaluat averea vedetei în vârstă de 23 de ani la circa 700 de milioane de dolari, în urma unui an dificil pentru vânzarea de produse cosmetice şi după o supraestimare a veniturilor Kylie Cosmetics, companie deţinută acum în proporţie de 51% de Coty Inc.

Kim Kardashian a fondat KKW Beauty în 2017, promovându-şi şi vânzând produsele online, cu sprijinul social media. Contul ei de Instagram este urmărit de 213 milioane de utilizatori. Doi ani mai târziu, ea a lansat linia de haine modelatoare Skims.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus