Stiri de ultima ora

Kate, Meghan, William şi Harry au stat separat la cel mai recent eveniment. Ce ţinute au ales ducesele

Kate, Meghan, William şi Harry au stat separat la cel mai recent eveniment. Ce ţinute au ales ducesele
Monden
Familia regală britanică a luat parte la ceremonia anuală dedicată eroilor din Primul Război Mondial, dar şi la Festival of Remembrance, care a avut loc, ca-n fiecare an, la Royal Albert Hall din Londra. Ducii de Cambridge şi ducii de Sussex nu au fost văzuţi deloc împreună, dimpotrivă, „cei patru fabuloşi“ au părut mai distanţi ca niciodată.

Familia Regală a Marii Britanii a privit defilarea trupelor de pe un balcon aflat în apropierea Cenotafului dedicat celor care au pierit în război. Peste 10.000 de veterani şi militari au participat la ceremonie.

Prinţii William şi Harry, alături de tatăl lor, prinţul Charles, au defilat alături de militari şi au depus în semn de omagiu coroane din flori de mac.

În timp ce Kate Middleton a stat alături de Regina Elisabeta şi de ducesa de Cornwall, Camila, Meghan Markle a stat la un alt balcon, lângă contesa de Wessex şi Sir Timothy Laurence, potrivit Daily Mail. 

Atât regina, cât şi ducesele au optat pentru ţinute sobre şi elegante.

Soţia prinţului Harry a purtat o rochie neagră, peste care a îmbrăcat un palton din lână semnat de Stella McCartney şi o pălărie cu boruri largi şi fundă din piele. N-a lipsit nici broşa în formă de floare de mac, simbolul victimelor războiului.

Şi soţia prinţului William a arătat impecabil, într-o haină neagră cu franjuri, de inspiraţie militară, semnată de Alexander McQueen. Ea şi-a accesorizat ţinuta cu o pălăre din catifea cu voaletă şi cercei din perle. De asemenea, la ceremonie au participat premierul britanic Boris Johnson şi liderul laburist Jeremy Corbyn.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus