Stiri de ultima ora

Kanye West îi răspunde actriţei Jennifer Aniston, care şi-a îndemnat fanii să nu-l voteze pe rapper: Nici „Friends” nu a fost amuzant

Kanye West îi răspunde actriţei Jennifer Aniston, care şi-a îndemnat fanii să nu-l voteze pe rapper: Nici „Friends” nu a fost amuzant
Monden
Alături de o fotografie în care apare trimiţând votul prin poştă, Aniston le-a spus fanilor de pe Instagram că a ales tandemul democrat Joe Biden - Kamala Harris şi a subliniat: „Nu este amuzant să votaţi pentru Kanye. Nu ştiu cum să o spun altfel. Vă rog, fiţi responsabili”, potrivit news.ro. 

Ea a explicat: „Am votat cu Joe Biden şi Kamala Harris pentru că, acum, ţara asta este mai divizată ca niciodată. Preşedintele nostru actual a decis că rasismul nu este o problemă. În mod repetat, public, a ignorat ştiinţa... prea mulţi oameni au murit. (...) Nu este vorba despre un candidat, despre o problemă, este vorba despre viitorul ţării şi al lumii”.

West, care a spus săptămâna aceasta că şi-ar dori să cumpere Universal Music Group, a răspuns într-o serie de mesaje pe Twitter, care au fost ulterior şterse, relateză NME. „Uau, interviul de la Rogan i-a şocat. Să mergem!”, a scris iniţial, făcând referire la interviul de trei ore acordat „The Joe Rogan Experience”.

El a revenit: „Nici «Friends» nu a fost amuzant”.

Rapperul şi soţul lui Kim Karsdashian s-a declarat candidat la alegerile prezidenţiale în Statele Unite în iulie şi, în prezent, participă la cursa pentru Casa Albă. Săptămâna trecută, el a dezvăluit un spot de campanie în care laudă virtuţile credinţei. Prezentându-şi programul, rapperul a afişat idei conservatoare, în special în privinţa avortului.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus