Stiri de ultima ora

Justin Bieber a lovit accidental cu mașina un fotograf

Justin Bieber a lovit accidental cu mașina un fotograf
Monden
Artistul pop canadian Justin Bieber a fost implicat într-un accident de circulație miercuri noaptea după ce se întorcea de la un serviciu religios, lovind accidental cu pick-up-ul său un fotograf, informează The Telegraph.

Cântărețul de 23 de ani a fost văzut ieșind din mașină și verificând starea fotografului, care se afla întins la pământ ținându-se de picior și țipând de durere.

Potrivit poliției, artistul l-a lovit accidental cu mașina după ce a părăsit Biserica Hillsong din Los Angeles.

Bieber părea îngrijorat în timp ce încerca să îl ajute pe fotograf să se ridice, însă gestul său de a-i întinde mâna a fost refuzat.

Potrivit site-urilor de știri locale, Khloe și Kourtney Kardashian au participat și ele la serviciul religios, însă nu au fost implicate în accident.

Starul pop ieșea cu spatele din locul de parcare și virase la dreapta atunci când a avut loc coliziunea.

Artistul a oprit, s-a dat jos din mașină, a îngenunchiat și l-a întrebat pe fotograf dacă a fost rănit. Ulterior, Bieber a explicat poliției ce s-a întâmplat în timp ce aștepta venirea unei ambulanțe. Fotograful a fost inițial tratat la fața locului, apoi luat pe o targă și transportat la spital. Artistul a petrecut circa 10 minute la locul accidentului înainte de fi lăsat să plece.

Potrivit unei declarații făcute de Scott Dowling, de la poliția din Beverly Hills, pentru New York Daily News, coliziunea a avut loc la o "viteză extrem de redusă" chiar înainte de ora locală 21:30, iar rănitul nu are leziuni care îi pun viața în pericol.
www.agerpres.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus