Stiri de ultima ora

Juan Magan, Hyenas, Mohombi şi Yasiris lansează „Claro Que Si“

Juan Magan, Hyenas, Mohombi şi Yasiris lansează „Claro Que Si“
Monden
 „#ClaroQueSi a luat naştere în studiourile Nomad în România, iar apoi a făcut înconjurul lumii. O idee incipientă a trei scriitori care a fost apoi consolidată de Mohombi, Juan Magan, Yei Gonzalez, Santiago Rodriguez şi Bruno. #ClaroQueSi a ajuns să unească scriitori şi artişti de pe trei continente, fiecare cu atingerea şi flavour-ul personal. Un mix de culturi şi genuri muzicale de la moombathon până la reggaeton şi dancehall fac din #ClaroQueSi o încercare inedită şi ofertantă în mozaicul sonor actual international”, declară Hyenas.

 „Am auzit multe despre Cat Music şi este prima oară când colaborăm. Producţia piesei mi s-a părut foarte tare, de aceea am decis să fac parte din acest proiect şi mulţumesc Universal Music Spain pentru acest pas”, mărturiseşte Juan Magan.

 „Sunt foarte entuziasmată şi mândră de acest proiect! Este o experienţă care m-a învăţat foarte multe atât pe plan personal, cât şi profesional. Este un vis devenit realitate să colaborez cu Juan Magan şi Mohombi. Băieţii de la Hyenas sunt doi tipi foarte talentaţi care ştiu tot timpul ce vor să facă şi ştiu cum să exprime acest lucru”, adaugă Yasiris.
OkMagazine.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus