Stiri de ultima ora

Johnny Depp ar fi ameninţat-o cu moartea pe Amber Heard: „Hai să o înecăm înainte să o ardem“

Johnny Depp ar fi ameninţat-o cu moartea pe Amber Heard: „Hai să o înecăm înainte să o ardem“
Monden
Mai multe SMS-uri scrise de actorul Johnny Depp (56 de ani) ar fi conţinut ameninţări cu moartea faţă de fosta sa soţie, actriţa Amber Heard (33 de ani). Mesajele au fost citite în faţa unei instanţe din Londra.

În luna noiembrie a anului 2013, actorul american Johnny Depp i-ar fi trimis un mesaj text actorului britanic Paul Bettany, în care ar fi scris „hai să o ardem pe Amber“ (n.r. Amber Heard, fosta soţie a starului). 

În aceeaşi zi, Depp i-ar fi trimis un alt mesaj lui Bettany în care ar fi adăugat „hai să o înecăm înainte să o ardem!“, scrie The Guardian. 

Mesajele au fost citite în timpul unei înfăţişări în instanţă la procesul lui Depp împotriva publicaţiei britanice The Sun, după ce organizaţia de presă a publicat un articol în 2018 prin care susţinea că Depp a agresat-o pe fosta sa soţie Amber Heard.

Foştii avocaţi ai lui Depp au trimis, din greşeală, o arhivă de 70.000 de mesaje către avocaţii cotidianului britanic.

„Voi renunţa la băutură, dragul meu... am băut toată noaptea înainte să o iau pe Amber şi să zburăm la Los Angeles, duminica trecută... a fost urât de tot, prietene... nu am mâncat zile întregi... prafuri... jumătate de sticlă de whiskey, o mie de pahare de Red Bull şi vodka, pastile, două sticle de Champagne la bordul avionului şi cu ce mă aleg?.. o mahmureală cruntă şi mulţi nervi... m-am săturat...“, mai arată alte mesaje citite în faţa judecătorilor.

SMS-urile au fost citite în timp ce avocaţii publicaţiei The Sun încercau să argumenteze că Depp a fost violent faţă de Heard, acuzaţii pe care actorul le-a negat de mai multe ori. Avocatul lui Depp consideră că mesajele arată chiar contrarul.

Recent,  ce datează din 2015. Avocatul lui Johnny Depp a confirmat că înregistrarea este originală. 

Ea a fost făcută în timp ce actorii se aflau la o şedinţă de terapie de cuplu, potrivit  Daily Mail.  Cei doi discutau despre momentul când Amber Heard a devenit violentă, în urma unui conflict, şi l-a lovit peste faţă pe Depp.

Depp, acuzat de violenţă domestică în 2016

Cu toate acestea, la sfârşitul lunii mai 2016, , invocând diferenţe ireconciliabile. Două zile mai târziu, actriţa a apărut la tribunal cu o vânătaie pe faţă pentru a solicita un ordin de restricţie temporar împotriva starului, pe care l-a şi obţinut, susţinând că acesta a agresat-o fizic şi declarând că nu este pentru prima dată când se întâmplă acest lucru. Totodată, actriţa a cerut o pensie alimentară de 50.000 de dolari pe lună, declarând că toate cheltuielile sale se ridică la suma de 43.700 de dolari pe lună.

Apropiaţii şi avocaţii lui Johnny Depp socoteau aceste acţiuni ale actriţei maniere meschine de a pune mâna pe averea lui, estimată la 400 de milioane de dolari. La puţin timp, avocaţii artistei au decis să retragă solicitarea privind pensia alimentară din cauza acuzaţiilor lansate în presă, actriţa declarându-se îngrijorată că cererea de sprijin conjugal este folosită împotriva ei pentru a distrage atenţia publicului de la problema reală a violenţei conjugale.

Decizia vine după ce avocata lui Depp, Laura Wasser, a solicitat judecătorului să respingă cererea soţiei sale, susţinând că  Heard doreşte să obţină „compensaţii financiare“ , dar şi să câştige simpatie prin invocarea violenţei domestice.

Divorţul a fost finalizat în ianuarie 2017, iar. De atunci, cei doi actori sunt într-un conflict continuu. 

Între altele, actriţa a susţinut că starul a lovit-o în faţă cu un telefon mobil şi că a distrus cu o sticlă de vin roşu o cameră din casa lor.

Una dintre fotografiile prin care Amber Heard a obţinut ordinul de restricţie împotriva lui Johnny Depp FOTO People/Amber Heard 

. El a cerut în instanţă daune în valoare de 50 de milioane de dolari, afirmând că s-a confruntat atât cu pierderi profesionale, cât şi financiare. Printre altele, el a fost concediat din rolul căpitanului Jack Sparrow, personajul principal din seria de filme „Pirates of the Caribbean/ Piraţii din Caraibe“, în urma scandalului. 

„Doamna Heard nu este o victimă a abuzului domestic, ci autoarea unor abuzuri“, se arată în procesul intentat de actor. 

Amber Heard a cerut anularea procesului şi a depus noi dovezi împotriva actorului, printre care se numără fotografii în care apare cu vânătăi pe faţă şi răni pe braţe, imagini cu mesaje care descriu incidentele şi fragmente din mărturia susţinută în timpul procesului de divorţ.

Actorul american şi-a menţinut declaraţia de nevinovăţie, afirmând că Amber Heard a fost cea care l-a abuzat.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus