Stiri de ultima ora

Iuliana Luciu și Cristi Mitrea, surprinși în tandrețuri la ceas de seară |

Iuliana Luciu și Cristi Mitrea, surprinși în tandrețuri la ceas de seară |
Monden
Un nou cuplu de îndrăgostiți în showbizul românesc. Este vorba despre Cristi Mitrea și Iuliana Luciu , care au fost surpriși în ipostaze tandre, la ceas de seară, în Capitală. 

Potrivit spynews.ro, cei doi s-au sărut pasional și s-au îmbrățișat într-un restaurant de fițe din Capitală. După momentele de tandrețe, sportivul și bruneta s-au despărțit. Foarte îndrăgostit, Mitrea a uitat să-și pună masca de protecție și a fost la un pas "să dea nas în nas". Iuliana l-a însoțit pe Mitrea până la un taxi, după care ea s-a întors în local. 

Cristi Mitrea s-a iubit cu Andreea Mantea

și, din păcate, s-a încheiat chiar la vremea la care Andreea Era însărcinată în patru luni, cu fiul lor, David.  Cei doi s-au cunoscut în anul 2014, pe vremea când Mantea a fost vedeta emisiunii „Burlăcița”, difuzată la Antena 1. Cristi a fost unul dintre concurenții participanți la show pentru a-i fura inima și se pare că acest lucru s-a și întâmplat.

Acum însă, cei doi trăiesc separat, iar bărbatul s-ar implica activ în creștere băiețelului și al cotiza lunar cu o pensie alimentară de 200 de euro, scrie Impact.ro.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus