Stiri de ultima ora

Ioniţă de la Clejani, despre situaţia lui Fulgy: „E băiatul meu, a greşit, ce să-i fac să-i dau în cap? Alex Velea e vreun sfânt?"

Ioniţă de la Clejani, despre situaţia lui Fulgy: „E băiatul meu, a greşit, ce să-i fac să-i dau în cap? Alex Velea e vreun sfânt?
Monden
La patru zile după ce Fulgy a fost săltat de Poliţie de la domiciliu, Ioniţă de la Clejani face lumină în scandalul cu droguri în care este implicat fiul său. Ioniţă de la Clejani a explicat derapajele din ultima vreme ale fiului său.

Fulgy (23 de ani), fiul Clejanilor, a fost săltat de Poliţie în noaptea de duminică, 6 iunie. După incident, Poliţia a dat presei un comunicat, în care se specifica faptul că Dan Manole Constantin Fulgeraş a fost ridicat de la domiciliu în urma unei plângeri făcute chiar de tatăl său, Ioniţă de la Clejani şi că, în urma unui comportament agresiv şi recalcitrant, acesta a fost transportat la o unitate spitalicească, pentru îngrijiri de specialitate, scrie Click.ro

„Fulgy e major, eu nu pot să-l iau să-l strâng de gât şi să-i spun: ai greşit! Este un băiat bun, care nu a făcut faţă la tot ce se întâmplă în jurul lui. Bucureştiul e o junglă. Poliţia nu face nimic. Televiziunile vin la mine la poartă. De ce nu vă duceţi în spate la Mc să vedeţi dealeri? Bă, frate, e băiatul meu, a greşit. Ce să fac, să-i dau în cap? Ce Alex Velea e sfântul de pe lume?”, a declarat Ioniţă de la Clejani, la emisiunea Exclusiv VIP, de la Prima TV.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus