Stiri de ultima ora

Interviu! Magda Vasiliu și Cosmin Stoian: „Căsătoria noastră n-a fost un act de curaj“

Interviu! Magda Vasiliu și Cosmin Stoian: „Căsătoria noastră n-a fost un act de curaj“

Domnul şi doamna Stoian. Este noul statut cu care prezentatoarea TV şi soţul ei apar în paginile noastre, la primul interviu după cununia civilă.

De fapt, au simţit amândoi că este un pas firesc şi şi-au as­cultat inimile. Pe 14 martie, vedeta Prima TV a devenit soţia bărbatului care i-a adus, din nou, zâmbetul pe buze, atunci când ea se resemnase că n-o să mai zâmbească niciodată. Magda este o femeie care-şi trăieşte iubirea neîngrădit, dar şi nealterată de dezamăgirile din trecut. Iar oficierea noii ei relaţii la starea civilă a fost acel happy ending la care visea­ză orice femeie îndrăgostită.

Cum a fost ziua cea mare, cea în care tu şi Cosmin v-aţi spus „Da“?

Magda Ne-am dorit să fie o ceremonie restrânsă, la care să participe doar familia şi prietenii foarte apropiaţi. Şi aşa a şi fost. Cununia a fost oficiată chiar de primarul Cristian Popescu Piedone, noi ne ştim de foarte mulţi ani, de când el făcea la noi o rubrică, care l-a şi consacrat: „Protecţia cetăţeanului“.

A fost şi o petrecere, evident.

Magda Da, petrecerea a urmat imediat după cununia civilă, care a avut loc la ora 14.00. A fost ceva într-un cadru relativ restrâns, deoarece vorbim despre o cunu­nie civilă. Au fost în jur de 35 de invitaţi. În momentul în care ne vom căsători religios sau în care va apărea un bebeluş, va fi ceva mai pompos.

Va urma, deci, şi nunta…

Magda La un moment dat, da. N-am stabilit nici anul în care se va întâmpla, nu ne-am gândit atât de departe.

A avut vreunul dintre voi emoţii?

Cosmin Ţinând cont de faptul că amândoi am mai trecut printr-un astfel de moment, am avut emoţiile cuplului nostru, nu unele legate strict de eveniment.

Magda La cununia civilă este totul foarte administrativ şi acest lucru îţi taie orice urmă de romantism şi de emo­ţie. Dar e acel moment când spui „Da“, cel care certifică un lucru. Nu e vorba despre emoţii, eu am mai spus „Da“, el la fel, dar acum au fost alte circumstanţe.

Cum a primit Vlăduţ, fiul tău, vestea că te vei căsători cu Cosmin?

Magda Ca să înţelegi cum priveşte un copil de cinci ani căsătoria, în momentul în care am primit inelul de la Cosmin, în seara de Ajun… Eu nu ştiam ce are Cosmin, îl vedeam că nu este în apele lui, eu cu Vlăduţ desfăceam cadourile, iar el participa şi nu prea. Şi la un moment dat, primesc inelul…

Cosmin Chestiune care anterior mi se păruse destul de simplă. Nu, în clipa aia aveam nevoie de o lopată, să sap vreo trei metri sub pământ. Nu mai ştiam să articulez două cuvinte.

Magda Eu l-am văzut că nu este în apele lui, dar nu mă aşteptam la asta, pentru că am discutat cu nişte amici, întâmplător, cu ceva timp în urmă, despre relaţii şi că­sătorii. Iar el a zis: „Eu nu mă mai însor. Am fost însurat, Magda a fost măritată, nu are rost s-o luăm acum de la capăt.“ Şi mi s-a părut logic ce-a zis, aşa că nu mă aştep­tam, iar surpriza a fost cu atât mai mare. Numai că el avea încă de-atunci planificat inelul. Şi, revenind la seara de Ajun, după ce am primit inelul şi ne-am revenit şi eu, şi Cosmin, fiu-miu tot desfăcea cadouri şi, la un moment dat, mă întreabă: „Mami, dar dacă te căsătoreşti cu Cos­min, mă luaţi şi pe mine cu voi?“. I-am răspuns că nu ple­căm nicăieri şi că eu voi fi întotdeauna cu el.

Din afară, oficializarea unei relaţii începute relativ recent, în septembrie anul trecut, poate părea un act de curaj. Sau o relaţie matură se desfăşoară mai repede?
OkMagazine.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus