Stiri de ultima ora

Interviu Daniel Lazar: Cand m-a sunat Cheloo i-am inchis telefonul

Interviu Daniel Lazar: Cand m-a sunat Cheloo i-am inchis telefonul
Monden
Daniel Lazar este un artist cu experienta pe scena muzicala romaneasca: A activat in trupa Hora ( muzica etno ) a cantat cu Parazitii pe refrenul piesei Toate-s la fel si canta cu mare usurinta aproape orice gen muzical. Daca il intrebi care este genul de muzica preferat, te va surprinde cu raspunsul: muzica clasica. Este un profesionist si trateaza cu seriozitate prezenta pe scena. Chiar daca este un tip “de gasca” si umorul pentru el este o modalitate de exprimare, trateaza muzica cu mare seriozitate. S-a perfectionat an dupa an si a invatat sa cante la mai multe instrumente. Daniel Lazar canta cu usurinta la clapa si vioara, din cate am putut observa in cadrul show-ului sustinut pe 14 februarie in Music Club.

Ne-am dorit sa aflam mai multe despre Daniel Lazar si activitatea sa muzicala, astfel ca am realizat un interviu cu el.

Daniel Lazar: I-am zis lui Cheloo: Sunt in salajan, te astept la mine

Artistul ne-a povestit cum a fost intalnirea sa cu Cheloo ( Parazitii ). Rapperul l-a sunat pe Daniel, insa solistul DLB a considerat ca totul este o gluma, astfel ca l-a chemat acasa la el. Intr-un final s-a dovedit ca Cheloo de la telefon era chiar fostul jurat de la Nex Star. Surprindera lui Daniel a venit din faptul ca stilurile abordate de cei doi in mod normal sunt total diferite. Pana la urma colaborarea a prins foarte bine, chiar daca clipul a fost cenzurat pe tv si nu a putut fi urmarit decat online.

Interviu Daniel Lazar

R4FUN: Daca ar fi sa faci un bilant al ultimilor 10 ani de activitate, care au fost cele mai importante evenimente care au marcat aceasta perioada ?

Daniel Lazar: Cantam cu mult inainte de 2005, ca formula ne-am mai schimbat. Singurul care nu s-a schimbat am fost eu :)) In ultimii 10 ani am muncit foarte mult, recunosc au fost si satisfactii dar a fost foarte multa munca. Eu sunt un om maxim curios si cand vine vorba de muzica sunt maxim la puterea maxim curios. Studiu foarte mult; mi-am dezvoltat aptitudini muzicale la diferite instrumente, am invatat sa cant la ele. Multa munca.
redactia4fun.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus