Stiri de ultima ora

Inna ar putea fi gravidă? Artista ascunde o burtică suspecă. Aceasta ar putea fi vestea momentului în showbizz! |

Inna ar putea fi gravidă? Artista ascunde o burtică suspecă. Aceasta ar putea fi vestea momentului în showbizz! |
Monden
Cântăreața își amintește că putea cânta și fredona diverse cântece încă de la o vârstă fragedă, muzica fiind marea sa pasiune. La vârsta de opt ani Inna a început să urmeze cursuri de canto, Traian Broască fiind profesorul său, alături de care a studiat îndelung.Ulterior, Inna a avut câteva proiecte muzicale minore, care nu s-au bucurat de succesul scontat.

Deși copilăria și-a petrecut-o în orașul Neptun, interpreta a urmat cursurile liceului economic din Mangalia. După susținerea și promovarea examenului de bacalaureat, Inna și-a început activitatea universitară în Constanța, unde a absolvit Facultatea de Științe Politice. Odată cu dobândirea succesului, publicația românească Uups.ro a acuzat-o pe Inna că încearcă să își ascundă trecutul, copilăria ei fiind în viziunea reporterilor cu totul alta decât cea oficială. Toate acuzațiile acestora au fost însă negate de către interpretă.

La finele anului 2007, în încercarea de a se afirma pe plan muzical, Inna i-a întâlnit prin intermediul unui prieten comun pe membrii proiectului Play & Win. Beneficiind de sprijinul acestui grup de producători, Inna a început înregistrările pentru albumul său de debut.

În noiembrie 2008, Inna organiza o preselecție pentru a-și alege dansatori și instrumentiști care să o însoțească pe parcursul turneului său de promovare. În timp ce pe diferite pagini web apăreau înregistrări ale Innei, precum piesa „Left Right” sau o preluare a colindului „O, ce veste minunată!”, interpreta pregătea două recitaluri mult așteptate de public în cluburile bucureștene Turabo și Bellagio. La începutul anului 2009, piesa „Hot” se afla pe poziții fruntașe în clasamentele radio din țări precum Polonia, Rusia, Turcia, Ungaria și Bulgaria. În aceeași perioadă, piesele „Fever” și „On and On”, ambele produse de grupul Play & Win, erau făcute publice pe site-ul oficial al interpretei.

În aprilie 2009, „Hot” a fost nominalizat la categoria „Cea mai bună piesă internațională” în cadrul ceremoniei Premiilor Eska. Ulterior, Inna a urcat pe scena festivalului Ema Eska și a interpretat piesa „Hot”, printre cântăreții prezenți la eveniment numărându-se Anastacia, Lady GaGa, Rihanna sau Sugababes.

Cine este bărbatul care i-a furat inima ?

Deși este foarte discretă atunci când vine vorba de poveștile de iubire pe care le trăiește, totuși despre INNA. Exact ca la Hollywood… În octombrie, anul trecut, cei doi au petrecut o vacanță de vis în Santorini. Pozele au fost cele care i-au dat de gol.

Revenind la iubit, pe acesta îl cheamă John Perez și este, așa cum am spus și mai devreme, fotograf profesionist.

Acum, dacă este să fie un bebe suntem convinși că micuțul va veni într-o familie care și-l dorește. Nu, nu! Să nu crezi că sunt vorbe în vânt. Chiar INNA povestea acum câteva luni că își dorește o familie, își dorește să aibă copii.

„Mi-ar plăcea să am o familie și o să-mi fac o familie, adică am o familie. Locuiesc cu părinții mei încă, dacă vă vine să credeți, îmi doresc și copii și tot ce își dorește un om care are un job la care pleacă dimineața și se întoarce seara!”.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus