Stiri de ultima ora

Îndrăgit prezentator TVR, salvat de două ori de la moarte de soție (FOTO)

Îndrăgit prezentator TVR, salvat de două ori de la moarte de soție (FOTO)
Monden
Un fost prezentator al Televiziunii Române a trecut prin momente cumplite în urmă cu câteva luni. Petre Magdin , realizatorul emisiunii “”, a suferit un accident vascular și se află în perioada de recuperare.

Soţia sa, Ana Magdin (46 de ani), îi dedică tot timpul și are grijă ca fostul prezentator (73 de ani) să aibă cele mai bune condiții pentru a reveni cât de curând în lumina reflectoarelor.

La începutul acestei săptămâni au fost la medic şi totul este sub control. 

“Se simte foarte bine. Avem medicul neurolog în Bucureşti, iar la Sibiu am fost la fizioterapeut”, a povestit Ana pentru Click !

Nu este pentru prima dată când Petre Magdin vede moartea cu ochii.

“În 2006, Petre a fost grav bolnav, medicii i-au mai dat 9 luni. Am fost distrusă, nu puteam să accept un astfel de verdict. După multe gânduri, lacrimi şi frământări m-am gândit că trebuie să îl fac bine. Ştiam că iubirea vindecă, aşa că m-am informat. Mai cunoşteam şi eu foarte multe tratamente naturiste, apicole! Mai pe scurt, l-am vindecat de adenom la prostată, i-am adus în parametri normali ficatul care era foarte mărit şi tot aşa", a mărturisit soția acestuia.

Tratamentul aplicat a constat în alimentaţie sănătoasă, fără alcool, totul fiert, fără grăsimi sau prăjeli şi o schemă naturistă de tratament din produse apicole şi anumite tincturi din plante.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus