Stiri de ultima ora

Incendiar! „Blonda lui Iri”, la tribunal după ce polițiștii au filmat-o GOALĂ PUȘCĂ! IMAGINI BOMBĂ (FOTO)

Incendiar! „Blonda lui Iri”, la tribunal după ce polițiștii au filmat-o GOALĂ PUȘCĂ! IMAGINI BOMBĂ (FOTO)
Monden
Incendiar! „Blonda lui Iri”, la tribunal după ce polițiștii au filmat-o GOALĂ PUȘCĂ! IMAGINI BOMBĂ (FOTO)

Un articol de: B1.ro - 15 Ian 2020, 11:22

„Blonda lui Iri”, Flore Salalidis, este decisă să meargă la tribunal pentru a-și găsi dreptatea după ce procurorii i-au declarat nevinovaţi pe poliţiştii care au filmat-o goală, în pragul uşii sale, în urmă cu doi ani.

Nemulţumită de decizia Parchetului, Flore a deschis un proces, solicitând redeschiderea dosarului penal.

DOAMNE, DUMNEZEULE! SILVIU PRIGOANĂ ÎN LACRIMI! ADRIANA BAHMUȚEANU A PIERDUT LUPTA! DIN PĂCATE...

În urmă cu doi ani Flore Salalidis a fost reclamată la poliţie de o vecină, iar la uşa vedetei s-a deplasat un echipaj, pentru a verifica informaţiile, scrie spynews.ro .

“Erau trei poliţişti, erau îmbrăcaţi în hainele lor, erau trei. Se vede cum se tot mută dintr-o parte în alta. Am înţeles că domnii de la poliţie spun că au fost doi poliţişti. Cine e a treia persoană? Eu vă spun clar că au fost trei poliţişti. Nu mai era nimeni pe hol. La mine la uşă bate numai poliţia. Este un conflict, are ceva personal cu mine această doamnă. Eu sunt foarte mult plecată. Din trei ani în care am locuit acolo, un an şi jumătate am fost plecată din ţară.

ARSENIE BOCA ANUNȚĂ APOCALIPSA! SE VA ÎNTÂMPLA ÎN ROMÂNIA PESTE CÂTEVA ZILE! E FĂRĂ SCĂPARE

La un moment dat a început să aibă ceva personal cu mine. Am avut o dispută. De atunci a început să trimită poliţia la uşa mea. Asta este singura amendă pe care am primit-o. Spune că nu am voie să merg pe tocuri, că o deranjez, că ar trebui să mă descalţ la uşă. (...) Au venit domnii, eu am ieşit afară fără să îmi dau seama, venisem de la club. Au sunat la uşă şi, din instinct, am deschis. A fost premeditat. Se vede că am fost şi provocată. Cei doi poliţişti ştiau că se filmează", a declarat Flore Salalidis, la scurt timp după ce imaginile cu ea goală au ajuns pe mai multe site-uri.

În 2018, Poliţia Capitalei anunţa că a fost deschisă o anchetă, pentru a se elucida cum a apărut filmul deocheat în spaţiul public. 
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus