Stiri de ultima ora

HOROSCOPUL bunătăţii. Zodiile care au cel mai frumos SUFLET

HOROSCOPUL bunătăţii. Zodiile care au cel mai frumos SUFLET
Monden
Este o zodie ambitioasa si determinata, care nu se lasa pana cand nu reuseste sa duca la capat ceea ce si-a propus. Si chiar daca este o persoana rece si distanta in aparenta, nu suporta sa vada alti oameni in suferinta, asa ca se implica pentru a-i ajuta pe cei din jur.

Leul este genul de om care trebuie sa aiba succes in orice face – fie ca este vorba de o reusita proprie sau de faptul ca face bine pentru altcineva, lupta pana cand reuseste! Leul nu te va refuza niciodata atunci cand ai nevoie de ajutor – vrei sa te duca undeva cu masina, nu ai bani de mancare?

In zodia Balanta s-a nascut si Mahatma Gandhi, una dintre persoanele care au contribuit la schimbarea lumii. In citatele lui Gandhi regasim o conceptie filosofica unica, plina de intelepciune. Asadar, nativii din zodia balanta sunt echilibrati si inteligenti si fac bine prin sfaturile si vorbele lor, conform anamariavasile.com .

Capricornii sunt empatici si nu rezista sa vada pe cineva suferind. Chiar daca aparent problema pare fara rezolvare, ei vor reusi sa gaseasca o cale logica, datorita faptului ca asa gandesc – cat mai clar si limpede. De aceea, nativii din Capricorn se implica in cauze umanitare mari fara sa clipesc din gene, caci stiu ca vor ajuta mult.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus