Stiri de ultima ora

Hollywoodul în flăcări! Ce vedete au fost evacuate din propriile case din cauza incendiului din California?

Hollywoodul în flăcări! Ce vedete au fost evacuate din propriile case din cauza incendiului din California?
Monden
Hollywoodul în flăcări! Ce vedete au fost în pericol sau evacuate din propriile case din cauza incendiului din California?

commenting-o icon

Nu contează că sunt bogaţi şi faimoşi, incendiul izbucnit la sfârşitul săptămânii prin localităţile mai mult sau mai puţin înstărite din California n-a iertat pe nimeni. Vedete de primă mână au fost nevoite să împacheteze în timp record şi să-şi părăsească vilele, care au căzut apoi pradă flăcărilor.

Mii de oameni au fost evacuaţi weekendul acesta din cauza incendiului izbucnit în regiunea Los Angeles – Malibu şi Calabasas, mai exact - şi a fumului înecăcios care se apropia ameninţător de casele lor. Printre aceştia s-au numărat şi câteva dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul american.

Lady Gaga, Martin Sheen şi Kim Kardashian West sunt numai câteva staruri care şi-au părăsit casele pentru a-şi salva viaţa. Şi, în toată nebunia creată de asemenea dezastru, VIP-urile au considerat necesar să-şi ţină la curent fanii via social media. Astfel, unii dintre ei s-au transformat în adevăraţi reporteri care au transmis de la faţa locului întreaga situaţie înspăimântătoare.  

Shannen Doherty, care a fost plecată din oraş când a izbucnit incendiul, a declarat online că prietenii care stăteau la ea în casă weekendul acesta au părăsit în siguranţă vila împreună cu câinii vedetei, de teamă să nu cumva să păţească ceva dacă ar fi rămas. Ceea ce s-ar fi întâmplat pentru că, cel mai probabil, casa lui Shannen a ars. Cu toate astea, actriţa nu şi-a exprimat atât regretul că a rămas fără un acoperiş deasupra capului, cât mai ales recunoştinţa cu privire la activitatea lăudabilă desfăşurată de echipamentele de pompieri.  
OkMagazine.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus