Stiri de ultima ora

Hillary Clinton, alături de mai multe vedete, l-a ironizat pe Donald Trump la Grammy 2018. Fiul preşedintelui a răspuns cu o ironie usturătoare VIDEO

Hillary Clinton, alături de mai multe vedete, l-a ironizat pe Donald Trump la Grammy 2018. Fiul preşedintelui a răspuns cu o ironie usturătoare VIDEO
Monden
Hillary Clinton a avut o apariţie surpriză la gala Grammy 2018, unde l-a ironizat pe Donald Trump, dând „audiţii“ pentru lectura cărţii „Fire and Fury: Inside the Trump White House“, scrisă de Michael Wolff. Gestul democratei a atras o ironie usturătoare din partea fiului preşedintelui Statelor Unite.

Momentul a fost pregătit de prezentatorul galei, comediantul britanic James Corden (39 de ani), care a organizat aceste „audiţii“ pentru a desemna un câştigător la categoria Cel mai bun album vorbit - poezie, audiobook, poveşti. La moment au mai participat artişti precum Cher, John Legend şi Snoop Dogg.

Chipul democratei Hillary Clinton (70 de ani), contracandidata republicanului Donald Trump la alegerile prezidenţiale din 2016, a fost acoperit de carte în primele secunde ale apariţiei sale pe ecran, într-o înregistrare pregătită pentru gală, iar publicul a ovaţionat-o atunci când aceasta şi-a dezvăluit identitatea, notează News.ro.

Clinton a citit un paragraf celebru din eseul polemic „Fire and Fury, Inside the Trump White House“, pe care jurnalistul Michael Wolff îl dedică primilor ani ai preşedintelui american la Casa Albă, despre apetitul lui Donald Trump pentru fast food: „S-a temut foarte mult timp să nu fie otrăvit. Acesta a fost unul dintre motivele pentru care îi plăcea să mănânce la McDonalds. Nimeni nu ştia că va veni, iar mâncarea era pregătită în siguranţă, înainte de sosirea lui“.

În urma „audiţiilor“, comediantul a desemnat-o drept câştigătoare pe Hillary Clinton, scrie The Thelegraph. 

Reacţiile din partea membrilor familiei preşedintelui american nu au întârziat să apară. Astfel, Donald Trump Jr. (40 de ani), fiul cel mare al liderului american, a avut o remarcă ironică, afirmând că momentul a reprezentat „un premiu de consolare fantastic“ pentru democrata Hillary Clinton, care a pierdut cursa pentru Casa Albă.

„Să primeşti şansa să citeşti un fragment dintr-o carte #fakenews la gala Grammy 2018 pare a fi un premiu de consolare fantastic pentru pierderea preşedinţiei“, a scris Donald Trump Jr. pe Twitter.

Getting to read a #fakenews book excerpt at the Grammys seems like a great consolation prize for losing the presidency. #GrammyAwards

— Donald Trump Jr. (@DonaldJTrumpJr) January 29, 2018

„Cu cât apare de mai multe ori la televizor Hillary Clinton, cu atât americanii realizează cât de minunat este să îl aibă în funcţie pe DonaldTrump“, a mai spus Trump Jr. 

Donald Trump al[turi de fiul său, Trump Jr. FOTO Gulliver/Getty Images

Aceste „audiţii“ au fost criticate şi de ambasadoarea americană la ONU, Nikki Haley, care a publicat un mesaj pe Twitter: „Mi-a plăcut întotdeauna să urmăresc gala Grammy, dar artiştii care au citit din «Fire and Fury» au ucis tot farmecul. Nu stricaţi muzica bună cu mizerii. Unii dintre noi apreciem muzica fără atacuri politice“. 

I have always loved the Grammys but to have artists read the Fire and Fury book killed it. Don’t ruin great music with trash. Some of us love music without the politics thrown in it.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus