Stiri de ultima ora

Fuego a spus tot ADEVĂRUL! Fanii sunt șocați de ceea ce a făcut artistul: ”Singur am zis STOP. Nu am luat alte substanțe”

Fuego a spus tot ADEVĂRUL! Fanii sunt șocați de ceea ce a făcut artistul: ”Singur am zis STOP. Nu am luat alte substanțe”
Monden
Fuego a spus tot ADEVĂRUL! Fanii sunt șocați de ceea ce a făcut artistul: ”Singur am zis STOP. Nu am luat alte substanțe”

Un articol de: B1.ro - 12 Sep 2019, 19:45

Fuego, îndrăgitul artist, a avut o perioadă putin mai grea din cauza kilogramelor în plus pe care le acumulase, dar a avut ambiție și în doar o lună de zile, cântărețul a dat jos mai bine de 18 kilograme.

Acum artistul are un stil de viață sănătos și încearcă să își mențină silueta. 

„Am avut voinţă şi am spus STOP MÂNCĂRII! Nu a fost vreun secret major, nu am făcut intervenţii de nici un fel şi nu am luat alte substanţe. De unul singur, într-o zi, am zis că e prea mult şi că trebuie neapărat să fac ceva în acest sens. 

INCENDIAR! ERA GRASĂ!

Am dat jos 18 kilograme într-o lună şi ceva, iar de atunci încerc să mă menţin. Dacă fac excese şi mănânc noaptea sau adaug şi pâine, mai pun două kilograme, apoi le dau iar jos. Pe scurt, atunci, când am fost dur şi strict, am mâncat mult mai puţin, am renunţat complet la pâine, dulciuri, fructe, cu excepţia celor de pădure şi a merelor verzi, la făinoase, grăsimi!

Cred că şi acesta e unul din factorii pentru care-am slăbit atât de mult, uşor, într-un timp atât de scurt. Nu am ţinut diete, decât două-trei zile, după care am renunţat! Deci acest capitol, al programelor, al dietelor, îmi e destul de străin!

„Chiar dacă nu mâncam foarte mult, eram foarte stresat, cu un program denaturant şi cu mult mâncat noaptea, imaginându-mi eu că, dacă nu mănânc ziua, e mult mai bine. Niciodată, nimeni, dar nimeni pe aceasta lume, din punctul meu de vedere, nu poate slăbi dacă nu renunţă la mâncare! De la aer nu se îngraşă totuşi nimeni”, a spus Fuego.

IMAGINI BOMBĂ CU O VEDETĂ DIN ROMÂNIA! BĂRBAȚII AU RĂMAS ȘOCAȚII CÂND AU VĂZUT-O GOALĂ

„Într-un an de zile eu am mâncat maxim două pâini întregi, iar asta în momentele de excese. În cea mai mare parte am înlocuit pâinea cu un produs special, eco, fără gluten. În rest, mai gust din toate câte puţin, dacă într-adevăr mi-e poftă şi dacă nu am mâncat deja foarte mult în acea zi. 

Nici nu vreau să mă chinui, dar nici să ajung la greutatea la care eram anul trecut în vară. Din nefericire, dulciurile nu le-am putut elimina complet. Eu sunt un fan al dulciurilor, al prăjiturilor cu cremă, al îngheţatei şi-al tuturor torturilor. Ele fac parte din meniu. Mai rar, într-adevăr. Sau în zilele în care mănânc mai puţin. Dar chiar şi aşa, gust, nu mă vitregesc complet, pentru că viaţa trebuie să fie o plăcere, nu un chin.

Nu-mi seamănă zilele prea tare, pentru că, din păcate, am un program haotic, am mese haotice şi nu pot respecta 100% programe coerente. Dar, în fiecare zi mănânc brânză de vaci, mere verzi, la capitolul de gustări, mănânc carne şi salată, o supă sau o ciorbă, fără pâine şi cât mai puţin grase! Sunt zile cu peşte, iar altele în care cantitatea e mult mai mică. Sunt şi zile în care-mi fac de cap şi mânânc şi dulciuri!”, a concluzionat interpretul.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus