Stiri de ultima ora

Fotografii nemaivăzute cu Jackie Kennedy la 16 ani: cum arăta în copilărie una dintre cele mai iubite prime-doamne ale Americii FOTO

Fotografii nemaivăzute cu Jackie Kennedy la 16 ani: cum arăta în copilărie una dintre cele mai iubite prime-doamne ale Americii FOTO
Monden
Fotografii neamivăzute cu Jacqueline Kennedy au fost făcute publice la o licitaţie. Imaginile o prezintă la 16 ani pe cea care avea să devină una dintre cele mai iubite şi controversate prime doamne ale Americii.

Fotografiile au fost făcute în vara anului 1945, la un resort de lux din Hot Springs, Virginia. La momentul respectiv, micuţa Jackie era în vacanţa dintre examenele de la prestigioasa şcoală Miss Porter din Connecticut, potrivit Daily Mail .  

Unele imagini sunt portret, în timp ce în altele apare alături de sora ei mai mică, Lee, pe un teren de tenis, şi de tatăl ei, brokerul John Bouvier, la o terasă. 

Fotografiile nemaivăzute au fost scoase la licitaţie, începând de la suma de 1.200 de euro, alături de alte obiecte ce i-au aparţinut Primei Doamne. 

Jackie Kennedy, fermecătoare încă din copilărie FOTO PR Auction/Splash News/Daily Mail 

Jacqueline Lee Bouvier Kennedy Onassis a fost soţia celui de-al 35-lea Preşedinte al Statelor Unite, John F. Kennedy, şi a fost Prima Doamnă a Statelor Unite în timpul preşedenţiei acestuia, din 1961 până la asasinarea lui, în 1963. Mai târziu, a fost căsătorită cu magnatul grec Aristotel Onassis, din 1968 şi până la decesul acestuia în 1975. În ultimii 20 de ani de viaţă, a avut o carieră de succes ca editor de cărţi. A murit de cancer limfatic în 1994, la vârsta de 64 de ani. 

Jackie, alături de sora ei FOTO PR Auction/Splash News/Daily Mail    

În timpul vieţii sale, Jackie Kennedy, îndrăgostită de artă şi cultură, a fost considerată un etalon în lumea modei la nivel global, fiind apreciată pentru stilul, eleganţa, farmecul şi graţia ei. Pe de altă parte, ea a fost în centrul unor scandaluri de amploare cauzate de numeroasele aventuri pasionale cu actori, scriitori, politicieni şi moguli. 

De asemenea, ea a fost fotografiată goală de paparazzi, în 1972, iar imaginile au făcut înconjurul lumii. Mai târziu avea să iasă la iveală faptul că totul făcuse parte dintr-o campanie elaborată de defăimare plănuită chiar de soţul ei, magnatul Aristotel Onassis. 
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus