Stiri de ultima ora

FOTO Care sunt cel mai bine îmbrăcate vedete şi cine lipseşte de pe lista “Vanity Fair”?

FOTO Care sunt cel mai bine îmbrăcate vedete şi cine lipseşte de pe lista “Vanity Fair”?

Celebra revistă Vanity Fair şi-a desemnat iconurile frumuseţii din punct de vedere vestimentar. Ce vedete, de la regalităţi la cele ale showbizului, politice sau artistice, sunt inspirate de bun gust astfel încât să ajungă pe lista celor mai bine îmbrăcate?

Cum mulţi dintre noi se aşteptau, Amal Alamuddin, nou-intrată în lumea glamourului hollywoodian, soţia lui George Clooney, a primit un loc foarte bun, locul 3. Cumva, bruneta de origine libaneză este noua It girl. Amal s-a impus întotdeauna cu eleganţă şi non-conformism atipic unei avocate pentru drepturile omului. Păcat doar de silueta ei tot mai subţire, provocată poate de stresul lumii agitate în care se învârte.

Apare şi Rihanna, pe locul 6 abia, dar oricum, pentru vârsta ei de 27 de ani, este o onoare să fie style icon internaţional. Cu toate că artista e genul de femeie care trece de la eleganţă absolută la vulgaritate de stradă, după dispoziţia ei, de cele mai multe ori reuşeşte să incite şi să atragă privirile tuturor, alegând ţinute tot mai provocatoare şi inspirate.

Taylor Swift, la 25 de ani, este o divă a covorului roşu, intrând în lista celor mai bine îmbrăcate vedete conform Vanity Fair, datorită ţinutelor feminine şi tinereşti pe care le poartă. Evident, dacă fiecare apariţie a ei este impecabilă, atât în viaţa personală cât şi în cea mondenă, cum să nu fie şi cântăreaţa cu trup de model în rândul femeilor stilate?

Pe lista împărţită în 6 categorii se mai numără Regina Letizia a Spaniei şi pe bună dreptate, numărându-se printre puţinele figuri regale cu bun gust şi care preferă să iasă din anonimat cu ţinute mai neconvenţionale şi proaspete, în loc de cele plictisitoare şi fade. Kate Middleton lipseşte din top...

Pe lista celor mai bine îmbrăcate femei celebre se numără ravisanta Fan BingBing, Misty Copeland (prim balerină de culoare), Diane Kruger, Emma Stone, Emma Watson şi FKA Twigs (categoria originalilor), Victoria Beckham (categoria profesioniştilor).

În rândul bărbaţilor, îi avem pe Prinţul Harry, Eddie Redmayne, iar la cupluri, pe proaspăt căsătoriţii Beatrice Borromeo (care-a purtat 5 rochii de mireasă!) şi Pierre Casiraghi. 
OkMagazine.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus