Stiri de ultima ora

FOTO Câştigătorul Eurovision 2021, acuzat că a prizat cocaină în timpul show-ului. „Testaţi-l de droguri!” Cum a răspuns el acuzaţiilor?

FOTO Câştigătorul Eurovision 2021, acuzat că a prizat cocaină în timpul show-ului. „Testaţi-l de droguri!” Cum a răspuns el acuzaţiilor?
Monden


Trupa rock Maneskin a ieşit învingătoare aseară, luând acasă, în Italia, premiul cel mare. Însă, la scurt timp după încheierea concursului, s-a iscat un ditamai scandalul – liderul trupei căştigătoarea, Damian David, a fost acuzat că s-a dorgat chiar în timp ce era filmat, iar imaginile cu pricina au făcut înconjurului internetului.Nicio ediţie Eurovision fără scandal! Anul acesta, chiar liderul trupei câştigătoare este protagonistul scandalului de proporţii care s-a declanşat odată ce show-ul s-a încehiat şi lumea a putut urmări tot felul de filmuleţe cu participanţii concursului.După ce au fost anunţaţi căştigătorii Eurovision 2021, a început să circule online un video în care Damian David îşi apleacă capul pe masa în faţa căreia se afla întreaga lui trupă şi pare că ar priza cocaină.Nu puţini au fost cei care au cerut post-Eurovision 2021 teste pentru droguri după ce au văzut imaginile suspecte. După ce filmuleţul a devenit viral pe Twitter, membrii trupei Maneskin au ţinut să precizeze că ei nu se drogează.Descalificarea căştigătorului?„Teste pentru dorguri şi descalificarea Italiei. Toate punctele lor ajung autormat la cei de pe ultimul loc şi Marea Britanie câştigă!”, cere cineva pe Twitter. „Puneşi-l să facă un test pentru doguri acum. În seara asta, nu mâine”, a spus altcineva aseară, după ce fuseseră anunţaţi căştigătorii.După show, i s-a spus trupei câştigătoare: „A existat o secvenţă, în timpul trasmisiei LIVE, în care tu eşti în spate şi pari că tragi pe nas ceva, iar oamenii se întreabă dacă nu cumva ai prizat cocaină. Ce ai de spus despre asta?” Iar răspunsul liderului trupei a venit imediat: „Thomas spărsese un pahar”, la care a adăugat: „Eu nu mă droghez, vă rog nu spuneţi asta. Chiar nu faceţi asta!”Imaginile incriminatoarefanii trupei Maneskin l-au apărat pe Damian spunând că era un pahar spart în faţa lui şi că tot cea a făcut el a fost să lingă conţinutul vărsat al paharului. Alţii au spus că rockerul şi-a odihnit capul pe masă pentru două secunde, înainte de-a ţipa de bucurie că fusese anunţată victoria lor.Şi, evident, mai sunt alţii care susţin că există oameni invidioşi pe victoria Italiei şi că aceştia ar face orice ca să vadă rockerii italieni descalificaţi. Voi ce credeţi?Foto - Profimedia, BBC

OkMagazine.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus