Stiri de ultima ora

Fiul cel mic al prințesei Caroline se va căsători la Monaco în acest weekend

Fiul cel mic al prințesei Caroline se va căsători la Monaco în acest weekend
Monden
Pierre Casiraghi, fiul cel mic al prințesei Caroline, și Beatrice Borromeo, o tânără bogată din Italia, care formează un cuplu de șase ani, se vor căsători în acest weekend în Monaco, informează vineri la libre.be.

La scurt timp după a zecea aniversare a domniei prințului Albert, palatul monegasc va găzdui din nou momente frumoase: căsătoria civilă a tinerilor, care va avea loc în cerc restrâns, și recepția unde sunt invitate 700 de persoane. Va fi o ceremonie originală, fără bal sau recepție pompoasă, ci ceva aproape neoficial, despre care prințul Albert a vorbit în revista People: Va fi un garden party unde se vor putea mânca diferite lucruri cu mâna. Va fi bufet, mâncare și băuturi, invitații vor avea scaune pe care să se așeze, dar va fi mai neoficial , a spus el. Cu alte cuvinte, un fel de picnic hippie-chic. Unchiul mirelui, Albert al II-lea, va ține un discurs în timpul ceremoniei, dar a promis să fie scurt, ca să nu plictisească lumea .

Căsătoria religioasă va avea loc săptămâna viitoare în Italia, pe un domeniu al familiei aristocratice Borromeo. Evenimentul va fi găzduit de castelul Rocca Borromeo di Angera din provincia Varese, aflat pe insulele Borromeo. Insulele poartă numele familiei Beatricei de când au fost cucerite de strămoșii ei, în secolul al XII-lea, încheie lalibre.be .
www.agerpres.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus