Stiri de ultima ora

Festivalul Untold se mută pe YouTube. Vor fi difuzate show-uri în premieră

Festivalul Untold se mută pe YouTube. Vor fi difuzate show-uri în premieră
Monden
Ediţia din acest an a Festivalului Untold se mută online, din cauza măsurilor de limitare a răspândirii infecţiei cu coronavirus. Organizatorii oferă un megamaraton difuzat pe YouTube, cu momente speciale din cei cinci ani ai festivalului.

Organizatorii unuia dintre cele mai mari festivaluri de muzică din Europa, Untold, vin cu surprize pentru fanii festivalului pentru cele patru zile în care sute de mii de oameni ar fi trebuit să invadeze Cluj-Napoca în această vară. 

Este experienţa unică, plină de magie, pe care o aşteaptă, în fiecare an, sute de mii de fani din întreaga lume. Şi în acest an, organizatorii Untold îşi doresc să le ofere fanilor momente inedite şi să îi aducă împreună, chiar dacă în mediul virtual, cu cei mai buni artişti care au urcat în ultimii cinci ani pe scena principală a festivalului.

Cele mai intense experienţe şi cele mai frumoase poveşti, trăite şi scrise împreună, în ultimii 5 ani la Untold vor fi celebrate în perioada festivalului - 30 iulie – 2 august 2020. În acest an, cele 4 nopţi se vor petrece în mediul virtual, unde fanii vor simti din nou spiritul de festival şi vor putea dansa împreună pe vibraţia speranţei, a prieteniei şi a dragostei.

ARMIN VAN BUUREN 2015- Show-ul memorabil de la prima ediţie Untold 

În zilele în care la Cluj-Napoca trebuia să se desfăşoare unul dintre cele mai mari festivaluri din Europa, UNTOLD, organizatorii le aduc în premieră fanilor show-uri ale unor artişti care au fost prezenţi pe scena principală a festivalului, însă care n-au fost transmise până acum. 

Show-ul lui Armin van Buuren din anul 2015, de la prima ediţie a festivalului, sau al lui Hardwell, din anul 2017, chiar înainte să se retragă, sunt doar câteva dintre suprizele pregătite pentru fanii festivalului UNTOLD. Astfel, primul show făcut de Armin Van Buuren la UNTOLD, în 2015, va fi difuzat lumii întregi pentru prima oară în istoria festivalului, iar cei care nu au fost prezenţi atunci la magia DJ-ului şi producătorului olandez, se pot bucura acum de el.

Armin van Buuren a generat cele mai intense emoţii în mainstage-ul festivalului UNTOLD, fie că vorbim de set-urile epice de peste 7 ore ori despre show-ul World Exclusive, realizat cu ocazia ediţiei aniversare a unuia dintre cele mai mari festivaluri din lume, UNTOLD. Artistul are o relaţie specială cu publicul din România, după cum a declarat de nenumărate ori.

În vlog-ul realizat anul trecut, Armin van Buuren a prezentat imagini cu momentul sosirii în România, iar la aterizare, a sărutat pământul, numind România: ,,the holly ground”.

Hardwell, DJ-ul olandez care a generat emoţie în întreaga lume muzicală atunci când a anunţat, în septembrie 2018, că se retrage din circuitul mondial de festival, a făcut un show spectaculos în România, la UNTOLD, cu o vară înainte de acest anunţ. Setul lui Hardwell din 2017, de pe Cluj Arena, va produce, cu siguranţă, valuri de bucurie când va fi prezentat pentru prima dată în lume.

Alte momente spectaculoase şi amintiri muzicale, care vor fi dezvăluite în premieră, sunt create de Afrojack, Timmy Trumpet, Don Diablo, Tujamo, Danny Avila, W&W, Scooter, Kungs, Fedde le Grand, Dannic, Galantis si Subcarpaţi. Programul zilelor de festival va fi anunţat în curând. Detalii pe untold.com
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus