Stiri de ultima ora

Ferma 2019. Divele au ajuns în iad! Uite cazarma unde se chinuie pentru 50.000 de euro (FOTO)

Ferma 2019. Divele au ajuns în iad! Uite cazarma unde se chinuie pentru 50.000 de euro (FOTO)
Monden
Emisiunea “Ferma” reîncepe la PRO TV. 18 concurenți vor intra în concurs, din 29 ianuarie.

Vedetele Brigitte Năstase, Geanina Ilieș, Otilia - Bilionera, Carmen Negoiță, Claudia Pavel, Diana Belbiță, Ioana Filimon, Otniela Sandu – „Supravieţuitorul”, Ame Călin, Cătălin Moroșanu, Emil Rengle – fost câştigător „Românii au talent”, Florin Pastramă, Jorge, Kamara, Marius Crăciun, Remus Boroiu, Silviu Tolu și Vali Bărbulescu au ajuns deja la cazarmă, scrie Click .

Toți au intrat în Fermă cu motivații diferite, însă toți își propun să câștige premiul în valoare de 50.000 de euro.

Emisiuena este prezentată de Mihaela Rădulescu  și Cristian Bozgan.

După ce a colindat Turcia în lung şi în lat, solista Otilia a ajuns la munca de jos, la Fermă. „Sunt o fire jucăuşă, răsfăţată şi usor impulsivă. Mă frământ destul de mult dacă ceva nu iese așa cum îmi doresc. La Fermă, îmi doresc să mă cunosc mai bine şi, în acelşi timp, să demonstrez că pot să fac şi altceva decât să fiu pe scenă şi să cânt. De-abia aştept să îi cunosc pe toţi mai bine, îmi place să fiu înconjurată de oameni glumeţi şi plini de viaţă”, spune Otilia.

„Sunt un om cu defecte și calități și sunt conștientă de ambele. Am ajuns la o vârstă la care cred că mă cunosc destul de bine. E timpul pentru un nou început pentru mine, iar Ferma e această oportunitate. Vreau să le arăt tuturor că trecutul e trecut și că sunt o femeie muncitoare și puternică. Cel mai dificil lucru la Ferma va fi să mă obișnuiesc cu frigul, cu restul concurenților, cred că o să mă înțeleg bine. Mă împrietenesc ușor cu toată lumea, văd întotdeauna ceva bun în fiecare om”, a spus Brigitte Năstase.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus