Stiri de ultima ora

Fergie, ţinta criticilor şi glumelor pentru interpretarea imnului SUA la NBA All Star, catalogată „cea mai proastă din istorie“: Cum a reacţionat artista VIDEO

Fergie, ţinta criticilor şi glumelor pentru interpretarea imnului SUA la NBA All Star, catalogată „cea mai proastă din istorie“: Cum a reacţionat artista VIDEO
Monden
Duminică, în Staples Center din Los Angeles, s-a desfăşurat cea de-a 67-a ediţie a NBA All Star Game. Înaintea partidei de basket dintre echipa lui LeBron James şi cea a lui Stephen Curry, la care participau cele mai mari vedete din istoria NBA, Fergie a cântat „Star-Spangled Banner“. Din nefericire, cântăreaţa a optat pentru o variantă „jazzy“ a imnului Statele Unite, care să-i pună în evidenţă calităţile vocale, însă rezultatul nu a fost deloc pe placul celor prezenţi la eveniment şi al internauţilor, arată Daily Mail .

Gazda marelui show, Jimmy Kimmel a părut foarte deranjat de prestaţia artistei, iar unii dintre jucătorii au izbucnit în râs atunci când artista a început să cânte. Mai mult, în public a fost prezentă şi Beyonce, una dintre artistele care reuşeşte să interpreteze imnul Statelor Unite ale Americii perfect, alături de fiica şi mama ei.

Imediat după acest moment, atât internauţii, cât şi persoane publice au luat cu asalt reţelele sociale pentru a critica sau a face glume pe seama interpretării artistei. 

Iată o parte dintre reacţiile de pe Twitter:

„Acestă deschidere All Star mă face confuză. Ce naiba se întâmplă? Îmi spune cineva?“, a scris Khloe Kardashian pe Twitter.

— Khloé (@khloekardashian) 19 februarie 2018

Comediantul Bob Saget a glumit, făcând referire la Francis Scott Key, autorul care a scris versurile în 1814: „Interpretarea lui Fergie a imnului naţional a fost iniţial scrisă de Francis Scott Out of Key“ (n.r. - out of key înseamnă „a cânta fals“).

— bob saget (@bobsaget) 19 februarie 2018

Scriitorul Daniel Jose-Older a distribuit un GIF un mănunchi de chei, lângă care a scris: „Alege una, Fergie“.

— Daniel José Older (@djolder) 19 februarie 2018

„Imnul naţional al Americii a fost bazat pe un cântec din 1770 scris la beţie. Îmi imaginez că Fergie l-a readus la rădăcinile sale cu interpretarea ei din acestă seară“, a scris actorul Robert Wuhl.

The American national anthem was based off a 1770s drinking song: https://t.co/e6ob27sTJS I’m assuming @Fergie was taking it back to its drunken roots with her performance at tonight’s #NBAAllStar game. pic.twitter.com/fFLYt38Aiv

— Robert Wuhl (@RobertWuhl) 19 februarie 2018

„Fergie este acel prieten care mereu sugerează un karaoke“, a scris cineva. „Hai să fim serioşi, Fergie a cântat imnul aşa cum America o merită în acest moment, să nu uităm că îl avem preşedinte pe nimeni altul decât Donald Trump“, a mai spus o altă utilizatoare de pe Twitter.

— Alexis Novak (@AlexisGirlNovak) 19 februarie 2018

Let s be real, #Fergie gave the U.S. the anthem it deserves right now. I mean you see who the president is, right? pic.twitter.com/Lbkymqd1co
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus