Stiri de ultima ora

Extraterestrii prietenosi din Zona 51

Extraterestrii prietenosi din Zona 51
Monden
Cu foarte putin timp inainte de a muri, omul de stiinta Boyd Bushman, care a lucrat pentru vestita companie Lockheed Martin, a facut niste dezvaluiri senzationale. Bushman spune ca Zona 51, cunoscuta baza secreta americana, este plina de extraterestri.

Boyd Bushman a realizat chiar un filmulet care a rupt gura targului mai ales pe Youtube. Conform acestuia, in baza militara secreta Zona 51 se construiesc OZN-uri si, tot aici, sunt gazduiti si niste extraterestri, dintre care unii sunt chiar prietenosi. Bushman a mai spus ca el a descoperit tehnologia prin care OZN-urile pot zbura, iar americanii lucreaza non-stop la construirea acestora. In materialul difuzat pe 7 august, savantul a aratat si fotografiile unor presupusi extraterestri, precizand ca in Zona 51 exista doua grupuri de extraterestri, care sunt studiati, unii dintre ei fiind chiar prietenosi.

Mai mult, el a sustinut ca acestia au degetele lungi, lipite intre ele precum labele de rata (foto), si ca vin de pe o planeta numita Quintumnia. Desi aceste relatari par greu de crezut, cariera prodigioasa a lui Boyd Bushman, care a lucrat pentru Lockheed Martin, companie americana, specializata in domeniul militar, al securitatii si al tehnologiilor avansate, pare sa fie un bun argument in favoarea declaratiilor omului de stiinta. Un alt specialist in fenomenele OZN, Nigel Watson, autorul cartii Haynes UFO Investigations Manual, considera ca aceste confesiuni par foarte convingatoare, precizand ca un om pe moarte nu ar avea de ce sa minta.
Ziarul National

Articole similare :
comments powered by Disqus