Stiri de ultima ora

Enrique Iglesias, despre relaţia cu tatăl său: „Am suferit mult. Cei care spun că am reuşit graţie lui greşesc“

Enrique Iglesias, despre relaţia cu tatăl său: „Am suferit mult. Cei care spun că am reuşit graţie lui greşesc“
Monden
Cântăreţul spaniol Enrique Iglesias (44 de ani) a oferit detalii mai puţin cunoscute din viaţa sa personală, care îl vizează şi pe tatăl său, Julio Iglesias (76 de ani).

Într-un interviu citat de  hola.com , Enrique Iglesias a vorbit despre relaţia cu tatăl său, celebrul cântăreţ Julio Iglesias, cu care nu a ţinut legătura o lungă perioadă .

„La 18 ani, m-am separat complet de familia mea. Am plecat şi timp de zece ani nu am avut absolut nicio legătură cu tatăl meu“, a dezvăluit el.

Artistul a recunoscut că faptul că este fiul lui Julio Iglesias a avut avantaje şi l-a ajutat până la un punct în carieră, însă povestea lui este aceea a unui „copil visător şi ambiţios“, care a învăţat să se descurce singur şi care a vrut să obţină cu forţe proprii un loc în industria muzicală. 

„Dacă am avut oportunităţi pe care ceilalţi artişti nu le-au avut? Bineînţeles. Dar cei care care spun că am reuşit graţie tatălui meu greşesc. Este imposibil să ai succes în acest domeniu dacă nu ai piese care să creeze conexiuni cu publicul“, a explicat Enrique.

„Este imposibil ca cineva să reuşească doar pentru că tatăl său spune: «Vreau ca băiatul meu să fie un cântăreţ celebru»“, a continuat Iglesias.

Mai sincer ca niciodată, cântăreţul a vorbit şi despre începuturile sale în muzică, când i-a fost foarte greu: „Am suferit mult, muzica pe care o făceam mi-a dat forţă“.

Artistul a mărturisit şi că în prezent se înţelege foarte bine cu celebrul său tată: „Ne respectăm reciproc, mai mult decât în urmă cu 25 de ani. Este tatăl meu şi îl iubesc din tot sufletul. Îl respect şi îl admir şi în parte înţeleg lucrurile pe care le-a făcut în cariera şi în viaţa sa pesonală“.

Enrique Iglesias a dezvăluit, în cadrul aceluiaşi interviu, că recent a avut o revelaţie şi a simţit că trebuie să vorbească cu tatăl său: „Am avut o conversaţie foarte drăguţă. Am avut un sentiment tare plăcut…“.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus