Stiri de ultima ora

Elton John, la un pas de moarte după tratamentul de cancer la prostată: „În mijlocul nopţii, singur în spital, mă rugam să nu mor“

Elton John, la un pas de moarte după tratamentul de cancer la prostată: „În mijlocul nopţii, singur în spital, mă rugam să nu mor“
Monden
Cântăreţul Elton John (72 de ani) a mărturisit că a fost la un pas de moarte după tratamentul de cancer la prostată.

Elton John a dezvăluit că a fost la un pas de moarte după ce a contactat o infecţie ca urmare a tratamentului pentru cancer la prostată, scrie publicaţia The Guardian, citată de News.ro .

Artistul a fost diagnosticat în 2017 cu această boală şi a ales să fie operat decât să facă chimioterapie pentru că nu a vrut ca boala să-i afecteze familia.  

Elton John a scris în memoriile sale, „Me“, publicate în foileton în Daily Mail, că operaţia din Los Angeles a fost „un succes total“, dar a observat că ceva nu a mers bine zece zile mai târziu. 

„S-a dovedit că am avut o complicaţie de la operaţie“, a spus el. A petrecut 11 zile într-un spital din Londra şi stătea treaz toată noaptea: „Mă întrebam dacă o să mor“. 

„În spital, singur, în mijlocul nopţii, mă rugam: te rog, nu mă lăsa să mor, te rog, lasă-mă să-mi văd din nou copiii, mai dă-mi puţin timp“, a scris artistul.

„Într-un fel bizar, am simţit că timpul pe care îl petreceam recuperându-mă era răspunsul la rugăciunile mele: dacă vrei să trăieşti mai mult, trebuie să înveţi să trăieşti aşa, trebuie să o laşi mai moale“, a continuat Elton John.

Problemele de sănătate l-au determinat să renunţe la a mai pleca în turnee pentru a petrece mai mult timp alături de soţul său, David Furnish, şi de copiii cuplului, Zachary şi Elijah.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus