Stiri de ultima ora

Elton John, despre Michael Jackson: „Era bolnav mintal de-adevăratelea“

Elton John, despre Michael Jackson: „Era bolnav mintal de-adevăratelea“
Monden
Cântăreţul britanic Elton John (72 de ani) a vorbit în autobiografia sa, ce urmează să fie lansată marţi, 15 octombrie, despre prietenia sa cu Michael Jackson şi spune că regretatul megastar era „bolnav mintal“.

Deşi volumul său de memorii „Me: Elton John Official Autobiography“ nu a fost încă lansat în librării, paragrafe importante din carte au fost distribuite în mass media cu acordul autorului. 

Astfel, pe lângă mărturisirile dureroase despre relaţia cu mama sa, Elton John a inclus în autobiografia sa şi amintiri despre Michael Jackson, pe care îl cunoaşte „de când avea 13 sau 14 ani“. 

„Îl ştiam pe Michael de când avea 13 sau 14 ani… Era cel mai adorabil copil din câţi îţi poţi imagina“, scrie Elton John. Artistul britanic a povestit apoi că Jackson a fost total diferit în ultimii ani ai vieţii sale.

„Dar la un moment dat, în anii care au urmat, a început să se îndepărteze de lume, să se izoleze, atât de lume, cât şi de realitate, exact cum a făcut Elvis Presley“, mai povesteşte artistul, potrivit Daily Mail. 

Elton John a adăugat că Michael Jackson era „bolnav mintal de-adevăratelea“. 

„Numai Dumnezeu ştie ce era în capul lui şi doar Dumnezeu ştie ce medicamente lua pe reţetă, ce i se băga pe gât. Dar de fiecare dată când îl vedeam, în ultimii ani, gândeam că săracul şi-a pierdut total minţile, că a înnebunit. Era bolnav mintal de-adevăratelea, durea şi să-l vezi sau să fii în preajma lui“, a scris Elton John. 

Muzicianul îşi aminteşte şi că, la una dintre petrecerile pe care le-a dat, Michael a dispărut la un moment dat. L-a găsit jucându-se cu fiul menajerei. 

„Dintr-un motiv neînţeles, nu părea să facă faţă deloc companiei adulţilor“, scrie Elton.  

În cartea sa autobiografică, cântăreţul a făcut mai multe dezvăluiri. Acesta a mărturisit că a avut o copilărie dificilă şi a vorbit despre relaţia cu regretata sa mamă, Sheila Farebrother. Sheila nu i-a cunoscut niciodată pe cei doi fii ai cântăreţului, Zachary, în vârstă de 8 ani, şi Elijah, de 6 ani, pe care Elton îi are cu soţul lui, David Furnish.

„Ea niciodată nu l-a plăcut pe David. Niciodată nu a plăcut pe nimeni. Niciodată nu a cerut să vadă copiii. Dar mă bucur că ei nu au cunoscut-o deoarece i-ar fi criticat, aşa cum m-a criticat pe mine”, a povestit Elton John, citat de The Mirror.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, în urma unei intoxicaţii grave cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray. 

Decesul a survenit în perioada în care artistul american se afla la Los Angeles şi efectua repetiţii intense pentru ultimul său turneu din carieră, intitulat „This Is It Tour“, care ar fi trebuit să debuteze în iulie 2009 la Londra.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus