Stiri de ultima ora

Elon Musk neagă presupusul „threesome” cu Amber Heard și Cara Delevingne. Declarația șefului Tesla |

Elon Musk neagă presupusul „threesome” cu Amber Heard și Cara Delevingne. Declarația șefului Tesla |
Monden
Presa străină a scris Amber Heard, Elon Musk și Cara Delevingne ar fi fost implicați într-o ”relație secretă” în trei în anul 2016. Conform unui raport al Daily Mail, Johnny Depp „nu a exclus” posibilitatea de a o cita pe Cara Delevingne. El vrea să afle dacă are informații care ar putea fi folosite împotriva fostei sale soții. Aceste informații l-ar putea ajuta în proces.

De asemenea, s-a pretins că relația lui Heard cu antreprenorul SpaceX, Elon Musk , a început cu ceva timp înainte de a se despărți oficial de Johnny Depp.

Într-o nouă mărturie, Josh Drew – fostul soț al celei mai bune prietene a lui Heard, Raquel „Rocky” Pennington – a declarat că în 2016, în timp ce era încă căsătorită cu Depp, Heard s-a implicat într-un ménage à trois cu Delevingne și Musk la penthouse-ul lui Depp.

Jurnaliștii de la Page Six au relatat că Musk a vorbit deschis despre relația pe care a avut-o cu vedeta americană Amber Herad și cu fotomodelul Delevingne.

„Cara și cu mine suntem prieteni, dar nu am fost niciodată intimi. Ea ar confirma acest lucru.”, a precizat fondatorul SpaceX.

„De asemenea, doresc să confirm din nou că am ăncepus să ies cu Amber abia la o lună după depunerea divorțului. Nu cred că am fost niciodată în apropierea lui Amber în timpul căsătoriei lor!”, a mai spus Elon Musk .

Musk a vorbit și despre procedesele în care se luptă Johnny Deep și Amber Heard cu care aceștia se confruntă încă din anul 2017, când au înaintat actele de divorț.

„Viața este prea scurtă pentru o astfel de negativitate extinsă. Nimeni nu va spune, după ce s-a terminat, că și-ar fi dorit ca bătălia în instanță să dureze mai mult!”, a subliniat el.

Johnny are două procese deschise contra fostei soții

Faimosul actor, Johnny Depp a depus o acțiune de defăimare de 50 de milioane de dolari împotriva lui Amber Heard în Virginia, în anul 2019, după ce a scris o opoziție din Washington Post, care descrie experiența ei ca fiind victima violenței domestice. De asemenea, Deep a dat în judecată un ziar din Londra care l-a numit „soție-bătaie” într-un articol de opinie.

, susținând că afirmațiile ei sunt o „farsă” și că, în schimb, el a fost victimizat de ea. Recent, au fost făcute publice înregistrari audio cu doctorul lui Johnny Depp, în urma celebrului scandal dintre Johhny și fosta sa soție, Amber, în care actorul și-ar fi pierdut o parte dintr-un deget. Pe filmări se vede cum doctorul caută disperat prin gunoi o bucată din degetul actorului.

Documentele judecătorești din Virginia descriu relația cuplului și arată că, la o lună de la căsătoria lor, Heard „petrecea timp într-o relație nouă cu Elon Musk , fondatorul Tesla și SpaceX”.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus