Stiri de ultima ora

Ellen DeGeneres face apel la „pace și comunicare” într-un emoționant clip video. „Sunt atât de tristă, atât de furioasă și știu că nu o să spun ce trebuie” (VIDEO) |

Ellen DeGeneres face apel la „pace și comunicare” într-un emoționant clip video. „Sunt atât de tristă, atât de furioasă și știu că nu o să spun ce trebuie” (VIDEO) |
Monden
Ellen DeGeneres și-a folosit platforma socială pentru a se pronunța împotriva nedreptății în contextul protestelor care au avut loc după moartea lui George Floyd . Prezentatoarea TV a lansat luni în social media un mesaj emoțional pentru urmăritorii săi.

„Mi-am exprimat gândurile și poziția mea în legătură cu această situație, dar nu am vorbit în mod direct despre asta pentru că nu știu ce să zic. Sunt atât de tristă, atât de furioasă și știu că nu o să spun ce trebuie... Știu că vor exista mulți oameni care nu vor fi de acord cu ceea ce spun, dar am o platformă și am o voce, iar eu am susținut întotdeauna egalitatea”, a declarat Ellen DeGeneres .

„Am vrut întotdeauna să fiu vocea oamenilor care simt că nu au o voce, pentru că știu cum se simte asta", a continuat ea. „Îmi pare rău că s-a ajuns la asta. Chiar nu știu ce să spun în afară de faptul că asta durează de prea mult timp”.

„Oamenii au scăpat nepedepsiți pentru crimele lor, deci aceasta e situația. Așa că trebuie să se aplice corectitudinea și dreptatea pentru toți, pentru că în aceste momente, nu trăim într-o lume cinstită”, a mai precizat aceasta.

Ellen DeGeneres le-a cerut urmăritorilor săi să ia atitudine.

„Avem un drum lung de parcurs până la a ne apropia de a fi corecți", a concluzionat Ellen DeGeneres . Dacă nu înțelegeți asta, atunci nu ați simțit niciodată că nu sunteți auziți sau egali. Dar dacă ați simțit vreodată acest lucru, amplificați sentimentul și vedeți ce se întâmplă... Să trimitem acolo dragostea noastră și să încercăm să găsim pacea și comunicarea în această privință”.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus