Stiri de ultima ora

Ed Sheeran a făcut o gafă de proporţii după ce a fost decorat de prinţul Charles FOTO

Ed Sheeran a făcut o gafă de proporţii după ce a fost decorat de prinţul Charles FOTO
Monden
Cântăreţul britanic Ed Sheeran (26 de ani) a făcut o gafă de proporţii şi a încălcat astfel protocolul regal în timpul unei ceremonii desfăşurate la Palatul Buckingham, unde a fost decorat de prinţul Charles.

Ed Sheeran a fost invitat pe 7 decembrie la Palatul Buckingham pentru a primi ordinul cavaleresc MBE (Member Of The Most Excellent Order Of The British Empire), însă cântăreţul a încălcat protocolul regal în momentul în care a dat mâna cu prinţului Charles, moştenitorul tronului Angliei. 

„I-am strâns mâna prinţului şi am discutat puţin. Aparent, am făcut o mare gafă, am încălcat protocolul regal, pentru că în timp ce am dat mâna l-am şi strâns de braţ şi nu ai voie să faci acest lucru“, a mărturisit Ed Sheeran în show-ul „Today“, de la NBC. 

Totuşi Prinţul Charles nu a părut foarte deranjat de gestul prietenos al lui Ed Sheeran, însă experţii în regulile de etichetă au fost mult mai exigenţi.

De altfel, nu este prima întâlnire regală controversată a lui Sheeran. La sfârşitul anului trecut, cântăreţul s-a ales cu o tăietură de sabie pe obrazul stâng „realizată“ din greşeală de prinţesa Beatrice, fiica prinţului Andrew, băiatul cel mic al reginei Elisabeta a II-a.

Cântăreţului i s-a interzis să vorbească despre acel incident, însă povestea a ieşit în cele din urmă la suprafaţă. „Nu au fost foarte mulţi oameni prezenţi. Timp de două săptămâni am avut o rană imensă pe faţă şi am fost nevoit să le spun oamenilor că am căzut. Apoi, brusc, s-a aflat povestea“, a declarat ulterior artistul, citat de CBS News . 

Ed Sheeran was awarded his MBE for services to music and charity. He said "... my grandfather... he died on this day four years ago, so it s actually quite a nice full circle thing, I guess he d be pretty proud." pic.twitter.com/GgzfIhwwS7

— Clarence House (@ClarenceHouse) December 7, 2017

Desemnat artistul anului pe platforma Spotify, Ed Sheeran s-a declarat încântat şi de noul titlu acordat de prinţul Charles, mai ales că bunicul său, pe care l-a pierdut în urmă cu patru ani, a fost regalist: „Cred că ar fi fost mândru de mine.“

Ed Sheeran este unul dintre cei mai de succes cântăreţi britanici, având în palmares nu mai puţin de zece nominalizări la Grammy şi două astfel de trofee câştigate. 
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus