Stiri de ultima ora

Ea e tanara regina care o poate detrona pe Kate Middleton. Cum arata tanara care impresioneaza datorita stilului vestimentar

Ea e tanara regina care o poate detrona pe Kate Middleton. Cum arata tanara care impresioneaza datorita stilului vestimentar
Monden
Beatrice Borromeo a intrat in familia regala din Monaco in urma casatoriei cu Pierre Casiraghi, cel mai mic dintre fiii printesei Carolina care a avut loc in aceasta vara, in cadrul unei ceremonii luxoase care a avut loc in Italia.

Editorialistii de la Vogue au desemnat-o "cea mai chic nunta a verii, unul dintre motive fiind si simtul estetic al tinerei de 29 de ani, care are toate sansele sa o detroneze pe Kate Middleton in topul celor mai stilate regine.

In cea mai importanta zi de cuplu, Beatrice Borromeo a stralucit intr-o rochie personalizata, creata de Giorgio Armani, aceasta fiind doar una dintre tinutele cu care a impresionat la seria de evenimente la care a participat in aceasta perioada cu ocazia casastoriei sale. 

Beatrice a participat la Milan Fashion Week, acolo unde a impresionat cu aparitiile pline de stil. De altfel, mostenitoarea din Italia este cunoscuta datorita combinatiilor vestimentare pe care le abordeaza pentru evenimentele la care participa. 
www.mtv.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus