Stiri de ultima ora

După NUNTA ANULUI urmează DIVORȚUL ANULUI! Carmen Harra aruncă BOMBA despre MARIAJUL dintre Brigitte și Florin Pastramă: Se DĂRÂMĂ BRUSC !

După NUNTA ANULUI urmează DIVORȚUL ANULUI! Carmen Harra aruncă BOMBA despre MARIAJUL dintre Brigitte și Florin Pastramă:  Se DĂRÂMĂ BRUSC !
Monden
Celebra clarvăzătoare Carmen Harra susține că mariajul acestora se va destrăma peste noapte!

Prezicătoarea spune că Brigitte și Florin Pastramă vor avea o relație intensă, asupra căreia planează însă pericolul unui final brusc.

APARIȚIE MACABRĂ LA CASA STELEI POPESCU! FIICA SA E ÎNGROZITĂ! ASTA E PREA DE TOT

„Conform numerologiei, Brigitte și Florin Pastramă sunt codificați amândoi cu numărul 6. Energetic vorbind, între Brigitte și Florin este o potrivire și o relație karmică. Relațiile karmice sunt foarte intense, dar au dezavantajul că se dărâmă brusc. Acestei relații îi dau o șansă pentru o perioadă de timp în care va fi foarte intensă. Eu i-am spus de la început lui Ilie Năstase că va divorța de Brigitte, iar atunci el s-a supărat pe mine. Dar iată că am avut dreptate, iar Ilie Năstase a divorțat de Brigitte. Însă lui Brigitte îi dau șansa unei relații foarte interesante cu Pastramă, pentru că între ei există o compatibilitate. Toate acestea rezultă din compatibilitatea numerologică, iar numerologia este o știință veche”, a declarat, pentru click.ro , Carmen Harra .  
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus