Stiri de ultima ora

DRAMĂ în MUZICA POPULARĂ! ÎNDRĂGITA CÂNTĂREAȚĂ a fost BĂTUTĂ DE SOȚ! Copilul A VĂZUT TOT!

DRAMĂ în MUZICA POPULARĂ! ÎNDRĂGITA CÂNTĂREAȚĂ a fost BĂTUTĂ DE SOȚ! Copilul A VĂZUT TOT!
Monden
Dar mirajul a dispărut rapid, iar artista a ajuns să trăiască un adevărat coșmar.

Aceasta a povestit că, înainte să plece la o petrecere, copilul a început să plângă, iar fostul ei soţ s-a enervat şi l-a lovit. Când a ridicat tonul şi l-a ameninţat că-l părăseşte, în timp ce-şi ţinea băiatul în braţe, acesta a lovit-o puternic.

CUTREMUR MONDEN! IULIA VÂNTUR, ÎN STARE GRAVĂ! SALMAN KHAN A FĂCUT ANUNȚUL ÎN LACRIMI (GALERIE FOTO)

Apoi, după câţiva ani, Maria Constantin a fost dată cu capul de maşină de soțul său, deoarece aceasta luase copilul pentru a se juca împreună.

„Fostul meu soţ m-a bătut. Şi s-a întâmplat de două ori. Aceste lucruri sunt puţine pe lângă cele întâmplate în timpul căsniciei şi după căsnicia noastră. Eram acasă, înainte să plecam la o petrecere. Fiul meu s-a pus pe plâns şi zicea că nu vrea să mearga cu noi, că vrea să rămână acasă. 

Fostul meu soţ s-a enervat foarte tare şi i-a tras o palmă. Dar o palmă foarte tare. Am ridicat tonul şi i-am spus: ‘Dacă o singură dată mai faci asta, nu o să mă mai vezi’.

El s-a enervat foarte tare şi mi-a dat un pumn în picior, în condiţiile în care aveam copilul în braţe. A doua oară, Codruţ era mai mare. 

S-a întâmplat în parcarea unui parc. Pentru simplul fapt că am luat copilul ca să mă joc cu el, m-a dat cu capul de maşină", a povestit Maria Constantin, citează Spynews.

PROFEȚIE APOCALIPTICĂ! MARIA GHEORGHIU A ANUNȚA URGIA! VA LOVI CURÂND ROMÂNIA!

Ulterior a divorțat de acesta și s-a cuplat cu regretatul om de afaceri Marcel Toader, care a decedat recent.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus