Stiri de ultima ora

Dramă fără precedent în muzica populară! Din păcate îndrăgita interpretă iubită de milioane de români a murit: A avut probleme cardiace!

Dramă fără precedent în muzica populară! Din păcate îndrăgita interpretă iubită de milioane de români a murit: A avut probleme cardiace!
Monden
„Dumnezeu să o odihnească pe cea care ne-a îndrumat pașii pe acest drum al muzicii populare!

Un om bun, un profesor excelent, o mamă pentru toți elevii ei! Drum lin printre stele, doamna profesoară Elena Ionescu Cojocaru! Regrete eterne! Dumnezeu să o odihnească in pace”, a fost mesajul unei foste eleve a Elenei Ionescu Cojocaru.

Centrul Cultural Județean din Constanța Teodor T. Burada și-au exprimat cuvintele îndurerate de decesul lenei Ionescu Cojocaru.

S-A TERMINAT CU VIOREL LIS!

„Cu adâncă durere în suflete anunțăm trecerea în neființă a celei care a slujit cântecul popular pentru care și-a dedicat toată viața. Fiică a satului Moșneni din județul Constanța, Elena Ionescu Cojocaru a marcat scena folclorică dobrogeană atât ca interpretă, cât și ca formator al tinerelor voci. Profesor în cadrul Centrului Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” Secția Canto.

ADI O, CRISTI BORCEA! (GALERIE FOTO)

MUZICĂ POPULARĂ, absolventă a Secției de Muzică din cadrul Universității din Brașov, Elena Cojocaru și-a slujit cariera pedagogică printr-o bogată experiență în formarea și pregătirea cursanților, interpreți ai folclorului românesc cu care a avut numeroase participări la concursuri, festivaluri, concerte, organizate atât în țară cât și în străinătate. Este fondator principal al ansamblului „Fiii Dobrogei”, care deja s-a impus în peisajul cultural dobrogean. Elena Ionescu a fost o voce emblematică a folclorului dintre Dunăre și Mare, cu nenumărate înregistrări etalon pentru ceea ce înseamnă cântecul popular din această parte de țară și un profesor deosebit, foarte iubit și apreciat de elevii săi. Dumnezeu s-o odihnească!”
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus