Stiri de ultima ora

DOLIU FĂRĂ MARGINI în lumea filmului! Marele actor A MURIT la 80 de ani: S-a întors, ca o stea luminoasă, în Univers... ADIO, MAESTRE! (FOTO)

DOLIU FĂRĂ MARGINI în lumea filmului! Marele actor A MURIT la 80 de ani:  S-a întors, ca o stea luminoasă, în Univers...  ADIO, MAESTRE! (FOTO)
Monden
DOLIU FĂRĂ MARGINI în lumea filmului! Marele actor A MURIT la 80 de ani: S-a întors, ca o stea luminoasă, în Univers... ADIO, MAESTRE! (FOTO)

Un articol de: B1.ro - 23 Sep 2019, 18:14

Lumea filmului este din nou în doliu. Din nefericire, actorul Sid Haig , o legendă a filmelor horror, din a cărui carieră fac parte titluri precum „House of 1000 Corpses”, „The Devil s Rejects” sau „The Lords of Salem”, a încetat din viață.

Actorul avea 80 de ani.

"Sâmbătă, pe 21 septembrie, cealaltă jumătate a sufletului meu a trecut de pe acest tărâm, pe un altul. S-a întors, ca o stea luminoasă, în Univers. A fost şi va fi mereu îngerul meu, cel mai bun prieten al meu. Şi-a adorat familia, prietenii şi fanii. Pentru toţi, moartea lui reprezintă un şoc. Noi, familia, cerem ca intimitatea şi perioada de doliu să fie respectate", a anunțat Susan L. Oberg, soția lui Sid Haig . 

(Foto: Hepta.ro)

El va rămâne însă în amintirea iubitorilor genului horror pentru filme precum trilogia „House of 1000 Corpses”, „The Devil’s Rejects” şi „3 From Hell” în regia lui Rob Zombie. În această serie a interpretat rolul Căpitanului Spaulding, temutul patriarh cu mască de clovn a familiei de criminali în serie Firefly.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus