Stiri de ultima ora

DJ Avicii, un renumit muzician suedez, spitalizat la Miami

DJ Avicii, un renumit muzician suedez, spitalizat la Miami
Monden
Potrivit site-ului TMZ.com, DJ Avicii a fost internat joi seară, iar show-ul său a fost anulat. Totuşi, muzicianul suedez a fost între timp externat şi nu mai este cazat la SLS Hotel. Potrivit agentului de presă al muzicianului, acesta "se simte mai bine" şi "se va face bine".

Natura problemei medicale cu care s-a confruntat muzicianul nu a fost dată publicităţii.

DJ Avicii, al cărui nume real este Tim Berling, trebuia să urce pe scena Hyde Beach de lângă acel hotel din Miami Beach. Ştirea despre îmbolnăvirea lui subită a fost anunţată de DJ-ul Cassette, care a informat publicul despre spitalizarea lui DJ Avicii.

Concertul de joi seară era cel de-al doilea dintr-o serie de cinci show-uri pe care DJ Avicii urmează să le susţină în hotelul din Miami.

Potrivit presei americane, DJ Avicii este programat să cânte vineri seară, în calitate de headliner, la Ultra Music Festival din Miami.

DJ Avicii a ocupat în ultimii trei ani locul al treilea în Topul 100 al celor mai buni DJ-i din lume întocmit în fiecare an de revista DJ Magazine. Renumit pentru colaborările sale cu numeroşi cântăreţi de prim rang, DJ Avicii a primit şi două nominalizări la premiile Grammy - pentru piesa "Sunshine" cu David Guetta în 2012 şi pentru cântecul său "Levels" în 2013.
www.gandul.info

Articole similare :
comments powered by Disqus