Stiri de ultima ora

Director de inchisoare, arestat pentru ca a dezmembrat si vandut soseaua

Director de inchisoare, arestat pentru ca a dezmembrat si vandut soseaua
Monden
Un director de inchisoare din Rusia este acuzat ca a pus detinutii sa dezmembreze placile de beton care acopereau o suprafata de 50 de km din drumul care trece prin apropierea penitenciarului din regiunea Komi.

Alexander Protopopov supraveghea dezmembrarea soselei si se ocupa personal de vanzarea dalelor. Potrivit anchetei, au fost vandute 7.000 de placi de beton. Protopopov risca 10 de ani de inchisoare, fiind acuzat de “deturnare de fonduri pe scara larga” si “abuz de putere”.

Declarat mort la spital, s-a trezit din coma alcoolica si s-a intors la petrecere

Un cetatean din Khasan, oras situat in Extremul Orient al Rusiei, ajuns in coma alcoolica la spital, a fost declarat mort de catre medici. Barbatul consumase o impresionanta cantitate de vodca. Potrivit lui Alexei Stoyev, purtator de cuvant al politiei locale, la cateva ore dupa declararea decesului, individul a revenit la viata. Si nu doar ca s-a trezit din morti, dar omul s-a intors la petrecere, pentru a face cinste tovarasilor de bautura.

Biserica in forma de pantoful Cenusaresei

Inspirate din povestea Fratilor Grimm, oficialitatile locale dintr-un oras taiwanez au decis construirea unei biserici futuriste, in forma de pantof de cristal. De altfel, lacasul de cult din localitatea Budai Zhen se numeste “Biserica Cenusaresei” si a fost ridicat in speranta ca el va atrage si credinciosi de sex feminin. Structura de sticla masoara 17 metri in inaltime, 10.9 latime si inglobeaza 320 de panouri din sticla. Asezamantul urmeaza sa fie deschis la inceputul lunii februarie.
Ziarul National

Articole similare :
comments powered by Disqus