Stiri de ultima ora

Detalii picante din viaţa unuia dintre nepoţii fostului preşedinte J.F. Kennedy. Ce scria acesta în jurnal

Un jurnal intim aparţinând lui Robert F. Kennedy Jr, ajuns recent în mâinile presei internaţionale, a adus informaţii controversate privind viaţa amoroasă a nepotului fostului preşedinte american.

În paginile jurnalului, bărbatul în vârstă de 59 de ani şi-a notat detalii picante despre aventurile extraconjugale trăite în decursul anului 2001, relatează Daily Mail.

Astfel, chiar dacă în perioada respectivă soţia sa urma să dea naştere celui de-al patrulea copil, Robert F. Kennedy Jr nu a acordat prea multă atenţie vieţii de familie, ci s-ar fi întâlnit în paralel cu alte 37 de femei.

Numele acestora apar scrise într-o listă, în dreptul a 16 dintre acestea fiind trecute şi note de la 1 la 10.

„Sunt ca Adam în Grădina Edenului, pot avea orice mai puţin fructul oprit. Însă fructul este tot ce îmi doresc”, mărturisea acesta în paginile jurnalului.

Totuşi, în unele rânduri, Robert F. Kennedy Jr mărturisea că se simte foarte vinovat pentru infidelitatea sa şi pentru suferinţa provocată soţiei lui, Mary Richardson. În plus, zilele în care reuşea să reziste tentaţiilor sexuale sunt marcate în jurnal printr-un simplu cuvânt: „Victorie!”.

De asemenea, bărbatul scria că perioada petrecută în arestul poliţiei din Puerto Rico, în iulie 2001, a fost una benefică pentru că l-a ajutat să se controleze mai uşor.

„Sunt atât de fericit aici, trebuie să recunosc. Nu este nicio femeie. Sunt fericit! Toată lumea de aici pare fericită. Nu e vorba de misoginism. Este opusul! Eu iubesc femeile prea mult!”, se confesa el.

Cu toate acestea, Robert a negat recent că documentul i-ar aparţine.

„Nu cred că se poate să ai un jurnal de-al meu, din anul 2001”, a declarat acesta recent. Nu am niciun comentariu de făcut. Nu am avut un jurnal în 2001”, a adăugat Robert F. Kennedy Jr.

Robert F. Kennedy Jr. a fost căsătorit de două ori. Primul mariaj, cu Emily Ruth Black, a început în 1982 şi s-a încheiat 12 ani mai târziu. Cea de-a doua căsnicie, cea cu Mary Kathleen Richardson s-a sfârşit tragic anul trecut, când femeia s-a sinucis.
www.gandul.info

Articole similare :
comments powered by Disqus