Stiri de ultima ora

Despărțirea momentului în showbiz: Lumea vorbea de copil și căsătorie, dar ei și-au spus ADIO în secret! (FOTO) |

Despărțirea momentului în showbiz: Lumea vorbea de copil și căsătorie, dar ei și-au spus ADIO în secret! (FOTO) |
Monden
Acasa › Ştiri › Monden › Despărțirea momentului în showbiz: Lumea vorbea de copil și căsătorie, dar ei și-au spus ADIO în secret! (FOTO)

Despărțirea momentului în showbiz: Lumea vorbea de copil și căsătorie, dar ei și-au spus ADIO în secret! (FOTO)

Un articol de: Ramona Zaharia - 20 Aug 2020, 14:27

Actorul Gerard Butler (50 de ani) și designerul Morgan Brown (49 de ani) s-au despărțit după șase ani și jumătate de relație, anunță revista People . Vestea a fost cu atât mai surprinzătoare, cu cât la începutul lunii august cei doi au fost surprinși împreună pe stradă și păreau foarte îndrăgostiți.

Actorul nu a făcut până acum nicio declarație legată de separarea anunțată de presa tabloidă, însă a fost văzut recent la o petrecere în aer liber, organizată la Hollywood în cinstea regizorului neo-zeelandez Taika Waititi. Butler părea să se distreze de minune, fără să poarte mască sau să respecte distanțarea fizică.

Gerard Butler și Morgan Brown - o relație zbuciumată

Gerard și Morgan au avut o relație tumultoasă, cu mai multe despărțiri și împăcări. Cei doi au fost văzuți pentru prima oară împreună în septembrie 2014, pe o plajă din Malibu, California. La mai puțin de doi ani, în noiembrie 2016, surse apropiate actorului au dezvăluit că aceștia „s-au despărțit cu ceva timp în urmă”.

Cei doi au reluat legătura în vara lui 2017, fiind surprinși împreună pe o plajă din Mexic. Trei luni mai târziu, Gerard și Morgan s-au despărțit din nou. Actorul declara atunci pentru People că a fost o provocare pentru el să își facă timp pentru o relație, în condițiile în care are foarte mult de muncă și nu prea are viață personală. Cei doi s-au împăcat în 2019 și zvonurile dădeau ca sigură o nuntă, dar se pare că nici de data asta lucrurile nu au mers prea bine.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus