Stiri de ultima ora

De ce se teme familia regală că Harry şi Meghan ar putea fi huiduţi la întoarcerea în Anglia: „Să zboare către casă chiar acum, să îşi ia rămas bun de la prinţul Philip"

De ce se teme familia regală că Harry şi Meghan ar putea fi huiduţi la întoarcerea în Anglia:  „Să zboare către casă chiar acum, să îşi ia rămas bun de la prinţul Philip
Monden


Prinţul Philip a fost internat săptămâna trecută pentru o infecţie, dar tot mai multe voci susţin că acesta ar putea fi sfârşitul drumului pentru bărbatul de 99 de ani.Există atât de multe îngrijorări legate de sănătatea lui Philip, încât prinţul Harry „este sfătuit să zboare către casă chiar acum pentru a-şi lua rămas bun de la bunicul său”, a declarat o sursă pentru The Royal Observer.În timp ce staff-ul Palatului Buckingham spune într-un comunicat că Prinţul răspunde la tratament”, o persoană din anturajul familiei regale mărturiseşte că cei din interiorul palatului planifică deja înmormântarea lui Philip.„Există o mulţime de discuţii cu privire la Meghan şi Harry”, a adăugat sursa care a ţinut să precizeze că totul este confuz. „Unde să fie aşezaţi şi cum să fie prptejaţi de publicul britanic care i-ar putea huidui”.Prinţul Philip a fost mutat zilele trecute la „Spitalul Sf. Bartolomeu, unde medicii vor continua să-l trateze pentru o infecţie, dar şi să efectueze teste şi observaţii pentru o afecţiune cardiacă preexistentă”, se arată în comunicat.Soţul reginei Elisabeta a II-a va rămâne în spital până la sfârşitul săptămânii.În acest timp, familia regală aşteaptă recuperarea lui Philip, dar se se pregăteşte, de asemenea, pentru o posibilă reacţie la interviul pe care Harry şi Meghan l-au dat pentru Oprah Winfrey,  şi care va fi difuzat pe 7 martie. Mai multe voci cer acum cuplului, care în acest an îşi va întâmpina cel de al doilea copil, să amâne difuzarea interviului până când Philip va depăşi perioada critică.„Orice ar putea deturna acest interviu. Philip este bolnav. Are 99 de ani şi ar putea muri oricând. Nu aveau de unde să ştie că se va îmbolnăvi, dar ar putea înţelege că este un un moment nepotrivit pentru asta", a declarat Penny Junor, autorul cărţii Prince Harry, Brother, Soldier, Son, pentru The Daily Beast. Mă îndoiesc că amânarea interviului stă în puterea lor. CBS şi Oprah deţin controlul”.Biograful regal Robert Jobson are convingerea că dacă Harry, în vârstă de 36 de ani, şi Meghan, în vârstă de 39 de ani, nu opresc asta riscă să demonstreze că nu au inimă, dar vor da dovadă şi de mult egoism. 

OkMagazine.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus