Stiri de ultima ora

De ce nu se căsătoreşte Andreea Marin cu partenerul ei, pe care îl iubeşte deja de patru ani: ” La vârsta mea de 46 de ani, ştii ce limite ai, ce poţi şi ce nu”

De ce nu se căsătoreşte Andreea Marin cu partenerul ei, pe care îl iubeşte deja de patru ani: ” La vârsta mea de 46 de ani, ştii ce limite ai, ce poţi şi ce nu”
Monden


Andreea Marin are de peste patru ani o relaţie cu diplomatul Adrian Brâncoveanu, care merge ca pe roate. Vedeta nu se grăbeşte, însă, să oficializeze povestea de iubire. Iată care sunt motivele!Andreea Marin are la activ trei divorţuri, însă deşi a fost greu încercată în plan amoros, dragostea rămâne pentru ea una dintre cele mai importante coordonate ale existenţei. Aşa cum s-a dovedit, aceasta nu a lăsat eşecurile trecute să-i definească viaţa, iar acum are o relaţie extrem de solidă cu Adrian Brâncoveanu.Cei doi se iubesc de patru ani, de pe vremea când bărbatul cu 11 ani mai mic era consul al României în Libia. Andreea a trecut şi peste diferenţa de vârstă şi peste iubirea la distanţă, iar astăzi este fericită alături de alesul ei. Însă nu şi hotărâtă să facă marele pas către căsătorie. În cadrul unui interviu de la Star Magazin, Andreea Marin a explicat de ce nu-şi doreşte să oficializeze relaţia, după ce s-a zvonit că are în plan să se căsătorească pentru a patra oară. ”Eu sunt trecută prin viaţă şi aşa am ajuns să consider. Nu are nicio importanţă asta, că dacă ai un act şi nu eşti bine… la ce e bun? La vârsta mea de 46 de ani, lucrurile deja se aşează, ştii ce limite ai, ce poţi şi ce nu. Pe de altă parte nu trebuie să mai demonstrez nimic nimănui, nici măcar mie. Ştiu cine sunt”, a declarat vedeta, mama unei fetiţe de aproape 14 ani, Violeta.Foto: Instagram 

OkMagazine.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus