Stiri de ultima ora

Cutremur în direct. Cum au reacţionat doi prezentatori în momentul în care pupitru a început să se mişte. VIDEO

Cutremur în direct. Cum au reacţionat doi prezentatori în momentul în care pupitru a început să se mişte. VIDEO
Monden
Doi prezentatori ai postul de televiziune KTLA, din Los Angeles, au trăit pe propria piele momente de groază în timpul emisiunii matinale pe care o moderau: au fost martorii unui cutremur.

În timpul ediţiei, pupitrul la care stăteau a început să se mişte. La fel şi monitoarele aflate în faţa lor. „Cutremur. Se produce un cutremur”, a spus moderatorul, care în secunda următoare s-a băgat sub pupitru. Co-prezentatoarea i-a urmat gestul.

După câteva secunde, cei doi au revenit în faţa ecranelor şi şi-au continuat jurnalul. „Se pare că s-a oprit. O să luăm imediat legătura cu Centrul de Seismologie al SUA”, a spus prezentatorul.

„Uitaţi-vă la monitorul din spatele nostru cum se clatină. A fost destul de puternic”, a spus şi femeia. Întregul moment a fost încărcat pe YouTube, unde a strâns zeci de mii de vizualizări.

Seismul a avut loc luni dimineaţa la ora 6:25 (nr. 15:25, ora României), la o altitudine de 8,5 kilometri. Cutremurul s-a produs la 9 kilometri nord-vest de oraşul Westwood, la 10 kilometri nord-vest de Beverly Hills, la 12 kilometri vest de Universal City şi la 12 kilometri nord de Santa Monica.
www.gandul.info

Articole similare :
comments powered by Disqus