Stiri de ultima ora

Cuplurile anului 2015 

Află cine s-a mai cuplat cu cine, cine ar vrea să se căsătorească în anul 2015 și care cupluri ar vrea să pună punct relației. Lumea vedetelor este la fel de controversată ca realitatea, iar cuplurile se împacă, se despart, se despart în speranța că vor da lovitura cu alte persoane, pe scurt, au o viață amoroasă tumultoasă.

Cuplurile anului 2015 – noile cupluri la Hollywood

Frumoasa rusoaică Irina Shayk se pare că s-a cuplat anul acesta cu actorul Bradley Cooper. Ambii abia ieșiți din relații de lungă durată au fost văzuți împreună, Irina ținându-l de braț pe Bradley. Se pare că actorul, în vârstă de 40 de ani, îi dă târcoale de ceva vreme Irinei, în vârstă de 29 de ani. Cei doi s-au cunoscut prin cunoștințe comune și au început să iasă împreună de puțin timp, mai ales că Bradley s-a despărțit de vechea iubită în februarie anul acesta.

Un alt cuplu proaspăt de la Hollywood, Ciara și fundașul Seattle Seahawks, Russel Wilson au fost văzuți împreună de curând după ce s-au întâlnit în ultimele săptămâni de mai multe ori și se pare că totul pare în regulă. Cei doi au apărut împreună la un eveniment la Casa Albă, iar cântăreața se pare că s-a simțit extrem de fericită în brațele noului său iubit în vârstă de 26 de ani. Relația lor este foarte la început, iar cei doi au fost văzuți zâmbind non-stop. Ciara s-a despărțit de rapperul Future în 2014, după ce se logodise, iar Russel abia a divorțat în aprilie 2014. Amândoi sunt foarte fascinați de noua relație și sunt curioși unde poate duce.

Actrița din Hollyoaks, Nikki Sanderson, s-a îndrăgostit nebunește de prietenul său mai vechi, Greg Whitehusrt, la nunta căruia a fost în vara anului trecut. Mariajul lui Greg s-a încheiat, iar relația lui cu Nikki pare să fie una fericită. Nikki îi este alături, iar familia l-a susținut foarte mult după divorț. Chiar dacă nu se grăbesc, cei doi vor să aibă o relație bazată pe sinceritate și dragoste.

Cuplurile anului 2015  - cupluri care urmează să se căsătorească anul acesta

Un cuplu excelent vor avea curând nunta, în iunie 2015, Sofia Hellqvist și prințul Carl Philip de Suedia se vor căsători în Stockholm. Modelul se va căsători cu prințul pe 13 iunie în fața multor invitați regali ai Europei, dar și a milioanelor de telespectatori suedezi. Ceremonia se așteaptă să fie una cu pompă și foarte tradițională, având în vedere că va avea loc la biserica palatului regal.

Jurnalista de origine italiană, Beatrice Borromeo, se va căsători la începutul lui august cu fiul prințesei Caroline de Monaco, Pierre Casiraghi. Sunt împreună de 7 ani, s-au logodit anul trecut, iar 2015 se anunță cu fast și petrecere la Monaco în familia regală.

O altă nuntă super așteptată la Hollywood este cea a Sofiei Vergara cu Joe Manganiello, starul din Magic Mike. Nunta va fi una cu mulți invitați și foarte atent pregătită. Actrița din Modern Family, nu a dezvăluit încă în ce perioadă a acestui an va avea loc ceremonia.

Robert Pattinson și FKA twigs au anunțat că sunt logodiți de ceva vreme și că în curând urmează și nunta, după ce Robert a cerut-o în căsătorie pe iubita sa cântăreața FKA twigs.

Cuplurile anului 2015  - despărțirile din acest an

Despărțirile au apărut, de asemenea, în 2015. Tiger Woods și Lindsey Vonn s-au despărțit în mai 2015, fără tam-tam. Lindsey a declarat senină că relația lor a luat sfârșit așa cum au plănuit și că va prețui toate momentele alături de Tiger.

Mandy Moore și Ryan Adams au decis să își vadă fiecare de viața sa, după un mariaj de 6 ani. Ambii au cerut respectarea intimității de către mass-media în astfel de momente delicate.

Emma Stone și Andrew Garfield au hotărât să ia o pauză anul acesta, dar știm cu toții ce înseamnă acest lucru. Oricum, multe cupluri s-au despărțit înainte de nuntă, deci nu este neapărat o problemă.

O altă despărțire dureroasă din acest an, chiar de la început este a soților Patrick și Jillian Dempsey. Starul din Anatomia lui Grey s-a hotărât împreună cu soția ca după 15 ani de relație să pună punct. Ambii doresc intimitate în astfel de momente și susțin că prioritatea lor este și va rămâne educarea celor 3 copii.
OkMagazine.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus