Stiri de ultima ora

Cunoscuta cântăreaţă americano-mexicană Jenni Rivera şi-a pierdut viaţa într-un accident de avion

Cunoscuta cântăreaţă americano-mexicană Jenni Rivera şi-a pierdut viaţa într-un accident de avion
Monden
Celebra cântăreaţă americană de origine mexicană Jenni Rivera (43 de ani), autoarea albumelor Simplemente La Mejor şi Mi Vida Loca a murit în mod tragic duminică, într-un accident de avion în Mexic, transmite BBC.

Echipele de salvare au găsit deja epava avionului Learjet, la bordul căruia se deplasa interpreta. În total, şapte persoane, între care agentul ei de publicitate, avocatul şi stilistul vedetei, şi-au pierdut viaţa în urma acestui accident.

Aparatul de zbor a dispărut de pe ecranele radarelor duminică dimineaţă, după zece minute de la decolarea în oraşul Monterrey. După ce Learjet nu a ajuns la locul destinaţiei (Toluca/Mexic), echipele de salvare au intrat în acţiune pentru a recupera posibilii supravieţuitori, însă din păcate nicio persoană de la bordul acestuia nu a rămas în viaţă. După cum a relatat duminică The Guardian, autorităţile mexicane nu au confirmat la început că printre cadavre s-ar afla şi corpul neînsufleţit al artistei.

Jenni Rivera s-a născut în California, într-o familie mexicană. De-a lungul carierei sale artistice, ea a înregistrat 13 albume de studio în genul grupero, influenţat de stilurile norteno, Cumbia şi ranchera; a fost nominalizată de mai multe ori la prestigiosul premiu Grammy . AGERPRES
www.agerpres.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus