Stiri de ultima ora

CUMPLIT! Fetița Andreei Bălan A LEȘINAT! NU I S-A MAI OXIGENAT CREIERUL! DRAMELE NU SE MAI OPRESC în familia vedetei... (GALERIE FOTO & VIDEO)

CUMPLIT! Fetița Andreei Bălan A LEȘINAT! NU I S-A MAI OXIGENAT CREIERUL! DRAMELE NU SE MAI OPRESC în familia vedetei... (GALERIE FOTO & VIDEO)
Monden
Clipe de groază în familia Andreei Bălan! Zilele trecute, fetița cântăreței a înghițit ceva și a leșinat.

VEZI AICI GALERIA FOTO

Clara a fost la un pas de moarte, iar artista a povestit ce sentimente dureroase au pus stăpânire pe ea.

„Am dat adresa. În cele șapte minute până am ajuns mi-au trecut foarte multe gânduri prin cap, de la cele mai oribile, deoarece Clărița putea să moară, nu i se mai oxigena creierul.

DOLIU LA PRO TV!

Abia respiram, conduceam. N-am simțit niciodată ce am simțit în aceste șapte minute. Zilele trecute am trecut de la agonie la extaz. În momentul în care se întâmplă ceva grav cu copilul tău, ceea ce simți nu se compară cu nimic. Am simțit ce înseamnă să te doară sufletul”, a scris Andreea Bălan, pe blogul său.

COȘMAR ÎN LUMEA MONDENĂ! CORNELIA CATANGA, DUPĂ INFARCT!

Din fericire, acum totul este ok. Micuța și-a revenit și a făcut o serie de controale medicale.

„Dragilor, ce am simțit în secunda aceea n-am simțit niciodată în viața mea. Nici când am fost înșelată, nici când m-am despărțit, nici când am pierdut bani, când am pierdut casa… N-am simțit niciodată”, a precizat Andreea Bălan.

CUMPLIT! Fetița Andreei Bălan A LEȘINAT! NU I S-A MAI OXIGENAT CREIERUL! DRAMELE NU SE MAI OPRESC în familia vedetei...
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus