Stiri de ultima ora

Cum s-au îmbrăcat divele la People’s Choice Awards 2018?

Cum s-au îmbrăcat divele la People’s Choice Awards 2018?
Monden
Nu departe de incendiul devastator din Malibu s-a petrecut, duminică seara, şi festivitatea la care au luat parte starurile de peste Ocean şi care, ca de obicei, au făcut senzaţie cu ţinutele pe care le-au etalat. Cine a făcut o alegere vestimentară bună la People’s Choice Awards 2018?

Am fi zis că incendiul în care chiar şi starurile din showbiz-ul american şi-au pierdut casele le-ar fi ţinut pe dive departe de orice eveniment monden, însă n-a fost aşa. O pleiadă întreagă de staturi şi-a făcut prezenţa la ediţia din acest an a People’s Choice Awards, iar noi le-am admirat, ca de fiecare dată, ţinutele etalate pe covorul roşu.

Dacă unele dintre dive au preferat un look curat, minimalist şi monocromatic, altele au făcut senzaţie cu ţinuta lor sofisticată şi destul de încărcată. Astfel, Victoria Beckham a ales un costum alb, care i-a pus în valoare silueta, pe când Scharlett Johansson s-a prezentat într-o ţinută Versace, compusă din bustieră şi pantaloni, care, de asemenea, i-a accentuat atuurile fizice.

Chrissy Teigen, mămică a doi copii mici, abia şi-a putut ţine în frâu formele voluptuoase în rochia mini Zuhair Murad, pe când, contranstând evident, Mila Kunis a uimit audienţa cu simplitatea ţinutei sale all blak, dar şi cu silueta ei cam prea filiformă. Rochia ei Alex Perry a propulsa-to totuşi printre cel mai bine îmbrăcate dive de la People’s Choice Awards 2018.

Rita Ora, în schimb, a optat pentru un look mai sofisticat cu ţinuta ei Ateliar Versace şi cizmele lungi purtate, aşa cum puteţi vedea în imaginile din galeria foto.
OkMagazine.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus